Breaking News

Μανούσος Μανουσάκης: «Η κυρία Βλαντή έγινε εισαγγελέας; Εγώ θα συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Κιμούλη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος σχολίασε, μεταξύ άλλων, τις αιχμηρές δηλώσεις που είχε κάνει η Παναγιώτα Βλαντή για τον Γιώργο Κιμούλη... Ο γνωστός σκηνοθέτης είπε στην εκπομπή του Mega:

«Μας προτάθηκε από τον ANT1 να επανέλθει το "Τμήμα Ηθών", αλλά αποσύρθηκε η πρόταση... Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν επιτυχημένος δήμαρχος. Την πρώτη τετραετία την κέρδισε λόγω δημοσιότητας, αλλά τη δεύτερη φορά έκανε έργο στην περιοχή του.

Το έναυσμα για να ξεκινήσω τη σκηνοθεσία ήταν όταν η γιαγιά μου με πήγε στα γυρίσματα της "Λίμνης των Στεναγμών", με την Ειρήνη Πάπα...

Με τη σύζυγό μου είμαστε 51 χρόνια μαζί... Το μυστικό στη σχέση μας είναι ότι λέω "ναι" σε όλα και κάνω ό,τι θέλω...

Η κυρία Βλαντή είναι μέλος του δικαστικού σώματος; Έγινε εισαγγελέας; Έβαλε κάποια ποινή; Έχει κάποια δικαστικά στοιχεία; Ο κ. Κιμούλης έχει καταδικαστεί για κάτι; Έγινε κάποια μήνυση εναντίον του; Εγώ θα συνεργαζόμουν μαζί του...


Δεν πιστεύω ότι θα τελειώσει το θέατρο σε 10 χρόνια, όπως είπε ο Γεράσιμος Γεννατάς... Η τελευταία μέρα της ζωής μου θα ήθελα να είναι στο γύρισμα, όταν λέω "μοτέρ" ή "στοπ"».