Breaking News

Lauren Graham για Matthew Perry: «Ήταν ευτυχισμένος πριν τον θάνατό του» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Gilmore Girls», η Lauren Graham, που ήταν στενή φίλη του Matthew Perry, είπε ότι ήταν πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος πριν από τον πρόωρο θάνατό του.

Ο Matthew Perry έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα στις 28 Οκτωβρίου 2023, σε ηλικία μόλις 54 ετών. Ο τηλεοπτικός Chandler της σειράς «Τα Φιλαράκια» βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό, μετά από ανακοπή καρδιάς, ενώ φέρεται να είχε προηγηθεί αθλητική δραστηριότητα. Ωστόσο, επίσημη αιτία θανάτου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, καθώς ο ιατροδικαστής αναμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Όπως αναφέρει το Deadline, η Lauren Graham δήλωσε στο CBS Mornings: «Πέρυσι, ήταν τόσο περήφανος για το βιβλίο που έγραψε και για το πόσους ανθρώπους άγγιξε. Ήταν μια επιτυχία που του έδωσε ένα επίπεδο ευτυχίας, που δεν είχα δει σε αυτόν για πολύ καιρό, οπότε είναι μια ωραία ανάμνηση».


Η 56χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός είπε για την απώλεια του φίλου της: «Είμαι ακόμα σε σοκ... Εννοώ ότι είναι μια πραγματικά τραγική απώλεια, αφήνει πίσω του την όμορφη δουλειά του. Αυτό είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε ευγνώμονες. Tο βιβλίο σήμαινε πραγματικά κάτι για εκείνον, οπότε ήταν μια πραγματικά ευτυχισμένη χρονιά γι' αυτόν».

Και πρόσθεσε: «Κανείς δεν με έκανε να γελάσω τόσο δυνατά. Μόνο δάκρυα, ροή. Υπήρχε τέτοια χαρά να είμαι κοντά του και να είμαι φίλη του».

Η Lauren Graham και ο Matthew Perry γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Birds of America» (2008) και στη συνέχεια έμειναν σε επαφή. Στα απομνημονεύματά του «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing», ο Perry συμπεριέλαβε μια κοινή τους φωτογραφία, στην οποία έγραψε: «Εγώ και η όμορφη Lauren Graham». 

Το 2015, η Lauren Graham είχε κάνει guest εμφάνιση στη σειρά «The Odd Couple», στην οποία πρωταγωνίστησε ο Matthew Perry. Σε ένα Q&A θαυμαστών για τη σειρά, ο ηθοποιός ανέφερε για τη φίλη του: «Είναι ένα από τα αγαπημένα μου άτομα. Έχουμε εξαιρετική χημεία όταν δουλεύουμε μαζί και είναι διασκεδαστικό να δουλεύεις με έναν στενό φίλο».


Να σημειωθεί ότι δημοσιεύματα ανέφεραν πως οι δύο τους είχαν ένα σύντομο ειδύλλιο στο παρελθόν, το οποίο, όμως, δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ επίσημα.