Breaking News

Β. Λασκαράκη: «Στην Πολυκατοικία έπαιρνα ψίχουλα, η διαφορά ήταν δεκαπλάσια με τα γνωστά ονόματα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκε η Βάσω Λασκαράκη, η οποία παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την εκπομπή «The Break», που παρουσιάζει κάθε Κυριακή στον ΣΚΑΪ, ενώ αναφέρθηκε στα νεανικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη και στις πρώτες δουλειές της στη συμπρωτεύουσα.

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για τον ερχομό της στην Αθήνα και για τις οικονομικές της απολαβές στην «Πολυκατοικία».

«Έκανα δοκιμαστικά, έκανα κάστινγκ, με είχαν πάρει για κάποιες δουλειές που μετά όμως ακυρώθηκαν και συνέβησαν διάφορα από το 2005 μέχρι το 2008. Δεν με πτόησε, όμως, τίποτα. Το 2008 έπαιζα έναν μεγάλο ρόλο στη σειρά "Έpωτας" του ΑΝΤ1 και τότε είχα γυρίσει στη Θεσσαλονίκη και είχα πει ότι θα πάω σε κάποια δοκιμαστικά. Είχα πάει σε πολλά δοκιμαστικά εκείνον τον καιρό, ο ένας με έστελνε στον άλλον. Δηλαδή, περνούσα από τις ταινίες στα θέατρα και από τα θέατρα στην τηλεόραση», είπε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Μέχρι που έφτασα στην "Πολυκατοικία", όπου και με έψαχναν τότε από την εταιρεία παραγωγής, γιατί ήταν να κάνω ένα άλλο σίριαλ στο Mega, το οποίο δεν είχε γίνει. Έτσι πήγα, μαζί με πολλές άλλες κοπέλες και κάναμε τα δοκιμαστικά για τη Λουκία».

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Τα λεφτά της "Πολυκατοικίας" ήταν ελάχιστα σε κάθε επεισόδιο, ανάλογα με το τι έπαιρναν οι άλλοι. Μιλάμε για δεκαπλάσια διαφορά - στην ίδια σειρά - με τα γνωστά ονόματα. Εγώ έπαιρνα ψίχουλα. Για μένα, όμως, τον μήνα ήταν ένα πολύ σημαντικό ποσό. Τα πιο καλά λεφτά που πήρα ήταν από τη σειρά "Το σόι σου" και μετά...».

Δείτε τη συνέντευξη στα βίντεο που ακολουθούν.