Breaking News

Ξέσπασε συγγενής θύματος των Τεμπών: «Ο Α. Γεωργιάδης είναι αναίσθητος, για μένα δεν σημαίνει τίποτα το ό,τι ζήτησε συγγνώμη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε το Σάββατο (11/11) ο Παύλος Ασλανίδης, ο οποίος έχασε συγγενικό του πρόσωπο στην πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Παύλος Ασλανίδης - που έχασε τον γιο του το μοιραίο βράδυ της τραγωδίας - σχολίασε τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση των Τεμπών που προκάλεσε αντιδράσεις. Στη συνέχεια ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων...

«Το ουσιαστικό είναι πως πρέπει να γίνει άρση της ασυλίας του Καραμανλή και του Παπαδόπουλου. Αυτών που είναι οι νούμερο ένα υπεύθυνοι», τόνισε αρχικά ο Παύλος Ασλανίδης.

Δημοσιογράφος: «Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε συγγνώμη και από τους συγγενείς».

Παύλος Ασλανίδης: «Καλά, καλά, θα κλάψουμε πες του...».

Δημοσιογράφος: «Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε συγγνώμη και από τους συγγενείς και για το πώς εκφράστηκε, ενώ είπε ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι διαστρέβλωσαν τη δήλωσή του».

Παύλος Ασλανίδης: «Ο άνθρωπος είναι αναίσθητος. Έχει παιδιά και λυπάμαι τα παιδιά που μεγαλώνουν με αυτόν τον πατέρα. Το χειρότερο είναι ότι δίνει στην κοινωνία έναν κυνισμό ότι δεν τρέχει τίποτα, εμείς είμαστε "αθώες περιστέρες". Από τη δικαιοσύνη δεν περιμένω τίποτα, γιατί είναι κατευθυνόμενη. Τι να πω τώρα ως πολίτης αυτής της χώρας; Κράτος δικαίου; Και όταν βγαίνει ένας υπουργός και λέει αυτά που λέει, βρίσκουν πάτημα και αυτοί και φέρονται ακόμη χειρότερα».

Δημοσιογράφος: «Το ό,τι ζήτησε συγγνώμη για πολλούς δεν σημαίνει και τίποτα, για πολλούς σημαίνει κάτι...».

Παύλος Ασλανίδης: «Για μένα δεν σημαίνει τίποτα, γιατί τα ίδια πήγε για να ξεπλύνει τον Καραμανλή. Ο άνθρωπος είναι κλόουν ενός τσίρκου, αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά...».