Breaking News

Π. Κονδυλάτος για Δ. Μπάρκα: «Αν πιστεύει ότι έπρεπε να το περάσω, γιατί πρέπει να υπάρχει ελευθερία, να το περάσω...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» φιλοξενήθηκε την Τετάρτη (1/11) ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του για τις γυναίκες με παραπάνω κιλά.

Στις δηλώσεις του γνωστού σχεδιαστή κοσμημάτων είχε απαντήσει χθες η Δανάη Μπάρκα, μέσα από την εκπομπή της...

Ο Περικλής Κονδυλάτος σημείωσε αρχικά: «Με στεναχώρησε που κάποιοι δημοσιογράφοι βγήκαν και είπαν ότι "το πέτυχε αυτό που ήθελε, να ασχολούμαστε μαζί του". Αυτό είναι το ζητούμενο; Να ακούει η μητέρα μου αυτά τα πράγματα στην τηλεόραση για μένα; Αυτό δεν είναι ένα μπούλινγκ;».


Ο σχεδιαστής κοσμημάτων ανέφερε,  επίσης, στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη: «Είπε χθες η Δανάη Μπάρκα ότι "Αν πάρω τις φωτογραφίες του Κονδυλάτου στη σειρά, από τις εμφανίσεις που έχει κάνει, να μην πω τι θα πω". Κι εγώ πληγώνομαι από τα σχόλια των ανθρώπων...». 

Όταν προβλήθηκε στην εκπομπή μία φωτογραφία του από το παρελθόν, ο Περικλής Κονδυλάτος εξομολογήθηκε:

«Τη φωτογραφία αυτή, με την ξαδέρφη μου, την είχα θάψει σε ένα μπαούλο. Είναι μια φωτογραφία που με πληγώνει πολύ, γιατί βλέπω ένα παιδί που ήταν πολύ δυστυχισμένο στα εφηβικά του χρόνια... Είναι η αρχή της περιόδου που άρχισα να παχαίνω. Όταν έφτασα στο απόγειο και είχα πρόβλημα υγείας και έπρεπε να εγχειριστώ με τη σκωληκοειδίτιδα μου, γιατί λιποθυμούσα συνέχεια από τους πόνους, μου είπε ο γιατρός "Να περιμένουμε, είναι επικίνδυνο να μπεις στο χειρουργείο με αυτά τα κιλά". Έπαθα περιτονίτιδα μέσα σε ένα νυχτερινό κέντρο κι έπεσα αναίσθητος στο πιάτο... Αν αυτό η κυρία Δανάη Μπάρκα της φαίνεται ότι έπρεπε να το περάσω, γιατί πρέπει να υπάρχει ελευθερία, να το περάσω...».

Στη συνέχεια τόνισε: «Δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν. Αν έχω πληγώσει κάποιον, ζητώ ταπεινά συγγνώμη, ειλικρινά...».