Breaking News

Κάτια Νικολαΐδου: Οι δηλώσεις του αδερφού της μετά την ανάρτηση του Οδυσσέα Σταμούλη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό μίλησε ο αδερφός της Κάτιας Νικολαΐδου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο. Με αφορμή την ανάρτηση του πρώην συζύγου της, Οδυσσέα Σταμούλη, ο Τάκης Νικολαΐδης είπε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα:

«Με έχουν ενημερώσει ότι έχει γίνει μια ανάρτηση από τον Οδυσσέα. Δεν έχω βγει για να έρθω σε αντιπαράθεση με τον Οδυσσέα, δε θα το ήθελε και η αδερφή μου. Κάπου λέει - αν το λέω σωστά γιατί δεν το έχω διαβάσει, με έχουν ενημερώσει - ότι δε θα εγκατέλειπε ποτέ έναν άνθρωπο και πόσω μάλλον έναν άνθρωπο άρρωστο. Ισχύει αυτό; (σ.σ. τον ενημέρωσαν από την εκπομπή ότι ισχύει)

Τον πρώτο καρκίνο που πέρασε η αδελφή μου, το 2001, σε όλες τις χημειοθεραπείες ο μοναδικός άνθρωπος που ήταν δίπλα της ήμουν εγώ. Χωρίς να θέλω να πω με αυτό ότι ο Οδυσσέας ήταν απών. Στις χημειοθεραπείες, όμως, ήμουν εγώ δίπλα της. Όπως καταλαβαίνετε,  είμαι και ο μοναδικός που μπορεί να ξέρει όλες τις συνομιλίες που έχουν γίνει μεταξύ τους, τις οποίες και δε θα πω, γιατί δεν είναι αυτός ο λόγος που βγήκα.

Η αδερφή μου είχε πει δημόσια ότι ο Οδυσσέας Σταμούλης δεν ήταν κοντά της. Είναι η αλήθεια αυτή και η τηλεόραση καλό είναι να λέει τις αλήθειες. Μετά την πρώτη ταλαιπωρία της αδερφής μου με τον καρκίνο, ο Οδυσσέας μαζί με την Κάτια βρέθηκαν σε ένα σίριαλ του ΑΝΤ1, μετά τον χωρισμό.  Πιστεύετε ότι αν η Κάτια είχε κάποιο πρόβλημα με τον άνθρωπο Οδυσσέα Σταμούλη, θα δεχόταν να παίξει δίπλα του;


Πριν από λίγο καιρό ο Οδυσσέας έχασε τον γιο του. Του εύχομαι βαθιά συλλυπητήρια.... Τότε η Κάτια ήταν στο νοσοκομείο και μου είπε να συλλυπηθώ για το παιδί του και για όλο αυτό που περνάει. Αυτά δεν μπορείτε να τα ξέρετε, αλλά αυτό ήταν η Κάτια... Οτιδήποτε άλλο ακούγεται, είναι ψέματα...».