Breaking News

Κατερίνα Δαλάκα: «Με τον Ατζούν έχουμε φιλική σχέση - Σκέφτομαι σοβαρά να ξαναπάω στο Survivor» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην Κατερίνη βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Κατερίνα Δαλάκα, μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Η γνωστή αθλήτρια και πρώην νικήτρια του Survivor δήλωσε στην κάμερα του Πρωινού και στην Ελένη Βουλγαράκη:

«Δεν έχω μετακομίσει ακριβώς στην Κατερίνη, απλά μένω αυτό το διάστημα στους γονείς μου, στο πατρικό μου. Δεν έχω ξενοικιάσει ακόμα το σπίτι μου στην Αθήνα, αλλά η βάση μου πλέον είναι εκεί.

Δεν με έχουν καλέσει ακόμα από την παραγωγή του Survivor, αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, αν γίνει κάποια πρόταση. Δε θέλω να κλείσει η ιστορία μου στο Survivor με αυτόν τον τρόπο, δεν μου αξίζει.

Τον κύριο Ατζούν τον σέβομαι, τον γνωρίζω προσωπικά. Έχουμε μία φιλική σχέση χρόνια και πιστεύω ότι κι αυτός με εκτιμάει ως άνθρωπο. Πρόσφατα συναντηθήκαμε για φαγητό στον Βόλο... Στο τραπέζι ήταν και ο Αχιλλέας Μπέος, εκείνη τη στιγμή τον γνώρισα, δεν τον ήξερα.

Μέσω του παιχνιδιού άλλαξε η ζωή μου οικονομικά, έγινα γνωστή στον κόσμο. Δεν μπορώ να μη σέβομαι τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή μου. Σέβομαι τους ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει.


Αν μπω ξανά σε κάποια σχέση δε θα επέλεγα να κινηθώ ξανά τόσο ελεύθερα σε δημόσια θέα, γιατί μετά παρεμβαίνουν στη σχέση και τα κανάλια και τα περιοδικά και όλα. Ο καθένας έχει τη δική του γνώμη και γράφει ό,τι θέλει και αυτό επηρεάζει τη σχέση.

Κάνω πάνω από 6-7 μήνες ψυχανάλυση. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, γι' αυτό με βλέπεις και πιο ήρεμη. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα της κοινωνίας μας, θεωρώ ότι όλοι μας χρειαζόμαστε έναν ψυχολόγο».