Breaking News

Καίτη Φίνου: Το ξέσπασμά της για τον Σταμάτη Γαρδέλη - «Ο Στάθης και η Ρένα έφυγαν με πόνο από την απόρριψη» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξέσπασε η Καίτη Φίνου με αφορμή την περιπέτεια που περνάει το τελευταίο διάστημα ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης περνάει περιπέτεια με την ψυχική του υγεία καθώς ήρθε αντιμέτωπος με ένα αδιέξοδο το οποίο τον οδήγησε στην απόγνωση. Ο ηθοποιός κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Αρχικά, η Καίτη Φίνου έκανε ανάρτηση στο Instagram την Τρίτη (21/11), στην οποία έγραψε: «Μπράβο Σταμάτη. Και το λέω γιατί είχες την "μαγκιά" να κλείσεις τ' αυτιά σε όσα λέγονται περί ψυχιάτρων, τρελοκομείων και να πας μόνος σου να νοσηλευτείς για να προστατέψεις την ψυχική σου υγεία. Σε περιμένουμε να επιστρέψεις.... *Υπάρχουν πολλοί εδώ έξω που σε περιμένουν με πολύ αγάπη!».

Αργότερα δημοσίευσε σε story της μία φωτογραφία από το παρελθόν, όπου ποζάρει με τον Σταμάτη Γαρδέλη, τον Στάθη Ψάλτη και τη Ρένα Παγκράτη, με τους οποίους πρωταγωνίστησε σε βιντεοκασέτες τη δεκαετία του '80.

«Τι να πω για την φώτο… Οι δύο έχουν φύγει απ' τη ζωή και τους άλλους δύο που αγωνίζονται χρόνια για μια θέση στο... σύστημα, δυστυχώς απορρίπτονται με μόνη δικαιολογία τη βιντεοκασέτα… γιατί αν πουν για ταλέντο... οι μισοί που έχουν τα... μέσα είναι ατάλαντοι... πρώτη φορά μιλάω έτσι γιατί και ο Στάθης και η Ρένα "έφυγαν" με πόνο από την απόρριψη», σημείωσε η Καίτη Φίνου.