Breaking News

Καινούργιου: Τα «καρφιά» της για τη Σκορδά - «Δεν αλλάζω κάθε χρόνο τους συνεργάτες μου για να σώσω τον π…ο μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή την τοποθέτηση της Φαίης Σκορδά για το πώς η εκπομπή της διαχειρίστηκε τη δημόσια κόντρα μεταξύ Light και Ανδρέα Μικρούτσικου.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκε η δήλωση της Φαίης Σκορδά, ενώ θέση πήρε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. 

Στη συνέχεια (όπως θα δείτε στο τέλος του βίντεο που ακολουθεί), η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε εκνευρισμένη:

«Δε θα επιτρέψω ποτέ ξανά σε καμία εκπομπή και καμία παρουσιάστρια να σηκώσει το δάχτυλο και να πει σε μένα ότι δεν σέβομαι τους συνεργάτες μου. Εμένα, που οι συνεργάτες μου είναι ίδιοι, δεν τους αλλάζω κάθε χρόνο για να σώσω τον π...ό μου. Πραγματικά, να βγει ένας να πει αν έχω φερθεί άσχημα σε συνεργάτη μου. Όντως ο κόσμος επιλέγει ποιον θα δει και ποιον όχι».

«Και κάτι τελευταίο. Αν ποτέ στη δικιά μας εκπομπή ή σε εμένα, είχε έρθει καλεσμένος ο κ. Γαρδέλης και είχε εξισώσει την ομoφυλοφιλία με την κτηvoβασία, δε θα έβγαινα μετά από break και θα συνέχιζα να έχω τον ίδιο καλεσμένο. Το έχω αποδείξει σε δικηγόρους, σε Μπέους κι αυτά... Το τηλέφωνο κλείνει και ο καλεσμένος φεύγει. Γιατί για μένα αυτό είναι σεβασμός», κατέληξε η παρουσιάστρια.