Breaking News

Τζώνυ Θεοδωρίδης για την απώλεια της μητέρας του: «Ήταν ιατρικό λάθος, έχω κινηθεί νομικά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τις τρεις κόρες του, τη σύζυγό του και την απώλεια της μητέρας του μίλησε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός είπε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»:

«Νομίζω ότι είμαι καλός μπαμπάς, αν και τις περισσότερες φορές είμαι λίγο εκνευριστικός για τα παιδιά, γιατί δεν τους κάνω όλα τα χατίρια. Είμαι ο κακός της υπόθεσης σε σχέση με τη Σύλβια, τη γυναίκα μου. Έχει άλλες ώρες λόγω δουλειάς, είναι κτηνίατρος. Επειδή είμαι εγώ συνέχεια με τα παιδιά, οι διαμάχες μας είναι απίστευτες. Είμαι υπερβολικά βοηθητικός στο μεγάλωμα των παιδιών, ανακατεύομαι σε όλα, μέχρι εκνευρισμού για τη γυναίκα μου.


Ραντεβού βγαίνουμε συνέχεια με τη Σύλβια, όχι μόνο έξω, αλλά και σε όλα τα μέρη του σπιτιού. Επικοινωνούμε με μηνύματα, μας αρέσει να "παίζουμε" έτσι και αυτό είναι το καλό. Δε νομίζω ότι πρέπει να χάσεις τη μαγεία της πρώτης γνωριμίας όταν κάνεις παιδιά. 

Με τη Σύλβια έχουμε σχεδόν 18 χρόνια διαφορά, αλλά δεν είναι κάτι που μας εμποδίζει. Έβγαινα στο παρελθόν με μία γυναίκα, η οποία ήταν δέκα χρόνια μεγαλύτερή μου.

Πριν από δύο χρόνια έχασα τη μητέρα μου και μου στοίχισε γιατί ήταν ιατρικό λάθος. "'Έφυγε" λίγο περίεργα... Έχω κινηθεί νομικά για τον άδικο θάνατο της μητέρας μου».