Breaking News

Πέθανε στα 35 του ο Johnny Ruffo (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία μόλις 35 ετών ο Johnny Ruffo, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του εγκεφάλου.

Σύμφωνα με το Deadline, o Johnny Ruffo διαγνώστηκε με καρκίνο το 2017 και μετά από δύο χρόνια θεραπείας, η ασθένεια ήταν σε ύφεση. Ωστόσο, ο καρκίνος επέστρεψε το 2020.

Ο Αυστραλός ηθοποιός, τηλεοπτικός σταρ και τραγουδιστής άφησε πίσω του τη σύντροφό του, Tahnee Sims.

Η απώλειά του ανακοινώθηκε μέσα από ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram. «Με βαριά καρδιά έπρεπε σήμερα να αποχαιρετήσουμε τον αγαπημένο μας Johnny. Περιτριγυρισμένος από τη σύντροφό του Tahnee και την οικογένειά του, ο Johnny "έφυγε" γαλήνια, με την υποστήριξη μερικών απίστευτων νοσοκόμων και γιατρών. Ήταν ένα πολύ ταλαντούχο, γοητευτικό και μερικές φορές θρασύ αγόρι. Ο Johnny ήταν πολύ αποφασισμένος και είχε ισχυρή θέληση. Πάλεψε μέχρι το τέλος όσο πιο σκληρά μπορούσε. Ήταν μια όμορφη ψυχή, που είχε να δώσει πολλά ακόμα. Όλοι σε αγαπάμε Johnny και θα σε θυμόμαστε για όλη τη χαρά που έφερες στη ζωή μας. Αναπαύσου», αναφέρεται στην ανάρτηση.


Ο Johnny Ruffo γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1988, στο Περθ της Δυτικής Αυστραλίας. Η καριέρα του ξεκίνησε το 2011 όταν διακρίθηκε ως φιναλίστ στην τρίτη σεζόν του "The X Factor Australia". Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με τη Sony Music Australia.


Το 2012, ήταν ο νικητής στη δωδέκατη σεζόν του "Dancing with the Stars Australia". Το ντεμπούτο του σινγκλ "On Top", που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2012, έφτασε στο νούμερο 14 στο ARIA Singles Chart και πιστοποιήθηκε ως πλατινένιο. 


Ο Johnny Ruffo πρωταγωνίστησε ως Chris Harrington στη σαπουνόπερα "Home and Away". Σύμφωνα με το IMDb έπαιξε σε 307 επεισόδια από το 2013 έως το 2016. Εμφανίστηκε, επίσης, σε guest ρόλους και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές.


Πληροφορίες από: Deadline - wikipedia - IMDb