Breaking News

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Σταρόβα: «Μάζευαν υπογραφές για να διώξουν τη μητέρα μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με εξομολογητική διάθεση, ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη». Ο γνωστός καλλιτέχνης  δήλωσε:

«Στα παιδικά μου χρόνια, για όλο μου το περιβάλλον ήταν πολύ δύσκολα γιατί ο πατέρας μου σκοτώθηκε όταν ήμουν 1,5 ετών. Η μητέρα μου με μεγάλωσε μόνη της κάνοντας τρεις δουλειές. Εγώ μεγάλωσα σαν πάσας. Κάποια στιγμή, στα 5 μου χρόνια, νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα το να έχεις πατέρα... Δεν ήταν εύκολο, όμως, το γεγονός ότι μεγάλωσα χωρίς πατέρα γιατί τα χρόνια ήταν περίεργα. Όταν ήμουν μωράκι και πήγαμε με τη μητέρα μου στους Αμπελόκηπους στη Θεσσαλονίκη, μάζευαν υπογραφές για να διώξουν τη μητέρα μου. Έλεγαν "η π...vη με το εξώγαμo"... Μετά παντρεύτηκε τον Σταρόβα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Tην ξαναπάντρεψα στα 65 της με το ζόρι για να έχει παρέα...

Χώρισα όταν η κόρη μου ήταν μηνών γιατί θεωρώ λάθος να μένει κάποιος σε μια σχέση, που δεν μπορεί να συνυπάρχει με τον άλλον. Το αρνητικό κλίμα στο ζευγάρι, τα παιδιά το εισπράττουν. Η κόρη μου είναι στην εφηβεία και δεν μου μιλάει, έχει διάφορα θέματα... Θέλω να την πάρω μαζί μου για ένα διάστημα. Θα ήθελα να είμαστε πιο κοντά.


Θεωρώ τον εαυτό μου ταλαντούχο άνθρωπο και γρήγορα κατακτώ αυτά που αγαπώ. Είμαι κατά του πρωταθλητισμού στην τέχνη και γι' αυτό ποτέ δεν ήθελα να πάρω πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όταν δουλεύαμε μαζί, έκανε εκείνος όλη τη δουλειά, 20 ώρες... Εγώ έβλεπα σειρές στο  laptop και εμφανιζόμουν στον καλεσμένο και μας θεωρούσαν ίσους...».