Breaking News

Halloween με... πλακάτ και «άρωμα» απεργίας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νύχτα Halloween ήταν η 31η Οκτωβρίου και οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ συμμετείχαν στους πρόσφατους εορτασμούς, ωστόσο δεν ξέχασαν τις διεκδικήσεις τους.

Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ έβαλαν τις στολές τους (φαντάσματα, βρικόλακες, νυχτερίδες κλπ.) και διασκέδασαν, ωστόσο δεν ξέχασαν τις διεκδικήσεις τους.

Κρατώντας πλακάτ, υπενθύμισαν ότι συνεχίζουν τον αγώνα τους διεκδικώντας τα αιτήματά τους. Να σημειωθεί ότι απέφυγαν να ντυθούν χαρακτήρες από τις μεγάλες τηλεοπτικές ή κινηματογραφικές παραγωγές.

Υπενθυμίζεται ότι από τα μέσα του περασμένου Ιουλίου, οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ ενώθηκαν με την απεργία των σεναριογράφων (Writers Guild of America). Το Σωματείο των ηθοποιών (SAG-AFTRA) ζητά οι κολοσσοί του streaming να συμφωνήσουν σε μια δικαιότερη κατανομή των κερδών και καλύτερες συνθήκες εργασίας. Θέλει επίσης να προστατεύσει τους ηθοποιούς από τον σφετερισμό από ψηφιακά αντίγραφα. Ακόμη, ζητά εγγυήσεις ότι η τεχνητή νοημοσύνη (AI) και τα πρόσωπα και οι φωνές που δημιουργούνται από υπολογιστή δε θα χρησιμοποιηθούν για να αντικαταστήσουν τους ηθοποιούς.