Breaking News

Β. Γουλιελμάκη: «Δε θα έδινα δεύτερη ευκαιρία στον γάμο μου με τον Σωκράτη - Eίμαστε οικογένεια για πάντα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Βάσω Γουλιελμάκη και ο Σωκράτης Αλαφούζος ήταν παντρεμένοι από το 2001 έως το 2008 και απέκτησαν μία κόρη, τη Μαρίλια. Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»:

«Η κόρη μου σπουδάζει στο εξωτερικό, είναι τώρα στο δεύτερο έτος. Η πρώτη χρονιά ήταν τραγική για μένα, δεν άντεχα. Κλαίγαμε και οι δύο στο αεροδρόμιο. Έχω ξενυχτήσει περιμένοντάς την να γυρίσει από πάρτι και να μου στείλει μήνυμα. Νιώθω ασφάλεια που είναι εκεί και ο μπαμπάς της.

Έχουμε τις καλύτερες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό μου. Δε θα έδινα δεύτερη ευκαιρία στον γάμο μου με τον Σωκράτη, ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Με τον Σωκράτη δεν υπάρχει χωρισμός γιατί δεν "χωρίσαμε" ποτέ, είμαστε οικογένεια για πάντα. 

Είχα μία... γλυκιά γκρίνια για τις εpωτικές σκηνές του Σωκράτη με τη Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά δεν έκανα παράπονα.


Δεν βγαίνω αποτυχημένα ραντεβού γιατί τα ψάχνω από πριν. Θέλω ο άντρας να είναι ευγενικός, να έχει χιούμορ και μυαλό. Και "seχ symbol" να με θεωρούν, εγώ με την παντόφλα μου και το κλάμερ θα κυκλοφορώ. Είμαι μια χαρά αυτή την περίοδο στα προσωπικά μου. Θέλω να έχω συντροφιά, μου αρέσει. Είμαι ανοιχτή και σε δεύτερο γάμο».