Breaking News

Γιώργος Λιάγκας: «Ο γιατρός μου λέει να χάσω βάρος, μου κάνει bullying;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της η Δανάη Μπάρκα σχολίασε στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας.

Απαντώντας στις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου, για τις γυναίκες με παραπάνω κιλά, η Δανάη Μπάρκα ανέφερε χθες στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής της:

«Το τι είναι υγιές και τι όχι το ξέρουν οι γιατροί μας, δεν το ξέρει κανένας άλλος. Αν εγώ φέρω ένα χαρτί γιατρού, που όντως οι εξετάσεις μου είναι καλές, θα σταματήσει να ασχολείται; Το θεωρώ τραγικό...».

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την Τετάρτη (1/11) στο Πρωινό: «Επειδή η Δανάη Μπάρκα είπε να δώσω τις εξετάσεις μου κλπ. Η Δανάη Μπάρκα είναι μια νέα κοπέλα 25 χρονών. Αν φτάσει η Δανάη Μπάρκα στα 50, όπως είμαι εγώ, ας πάει να κάνει τις εξετάσεις... Μακάρι η κοπέλα να είναι υγιέστατη, δεν είναι αιχμή, αλλά εγώ που πηγαίνω στον γιατρό και κάνω εξετάσεις κάθε χρόνο και είναι καλές οι εξετάσεις μου, οτιδήποτε είναι τσιμπημένο μου λέει "χάσε βάρος". Δηλαδή, μου κάνει bullying ο γιατρός; Πάει κάποιος με παραπάνω κιλά και υπάρχει περίπτωση ο γιατρός να του πει "μείνε όπως είσαι"; Δεν είναι επιχείρημα εναντίον του bodyshaming οι καλές εξετάσεις...».

Και πρόσθεσε: «Εγώ έχω φάει το μεγαλύτερο bullying για τα κιλά μου. Υπάρχει εξώφυλλο εφημερίδας με βασικό τίτλο "Ο Λιάγκας είναι χοντρός" και δεν έκανα αγωγή και μήνυση... Το ό,τι όμως το πολύ πάχος δεν είναι μια υγιής εικόνα, ε μην τρελαθούμε, αφού είναι αλήθεια, το λένε όλοι οι γιατροί».