Breaking News

Γιάννης Βαρδής για το «Άδωνις»: «Έχω ακούσει κάτι παρόμοιο για ένα κομμάτι του πατέρα μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιάννης Βαρδής ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει σε πρόσφατη συναυλία της τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις» του Σταμάτη Κραουνάκη. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής είπε στην κάμερα του Breakfast@Star:

«Εγώ έχω ακούσει παρόμοιο πράγμα για ένα κομμάτι του πατέρα μου, το "Σε αγάπησα στον μέγιστο βαθμό". Τι λέει ο στίχος; "Μου περνάει απ' το μυαλό να σε σκοτώσω". Διαβάζω λοιπόν στo Twitter "Ντροπή για τον Βαρδή που το έγραψε αυτό".

Συμφωνώ με τον κ. Κραουνάκη. Το κομμάτι δεν πρέπει να το πειράζουμε. Το λέω με την έννοια ότι είναι ένα αγνό κομμάτι που γράφτηκε σε μία άλλη εποχή. Αν ο κ. Κραουνάκης το έφτιαχνε σήμερα, μπορεί να έβαζε μία άλλη λέξη... ή μπορεί και όχι. Αν η Άλκηστις, που τη σέβομαι, ήθελε να το αλλάξει και έχει το δικαίωμα... γιατί δεν ξέρω μέχρι πού φτάνει το δικαίωμα του τραγουδιστή...


Επειδή δεν έχω την ίδια δύναμη που είχα στο ραδιόφωνο παλιά, προτιμώ τα ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα μου να τα δίνω σε κάποιον που ξέρω ότι θα τον βοηθήσει η εταιρεία και θα κάνει την επιτυχία που πρέπει. Ο πατέρας μου έγραφε κατά παραγγελία...

Αν ήμουν ο Χάρης (Βαρθακούρης), δε θα έκανα το Big Brother. Με έχουν πάρει πολλές φορές για να μου προτείνουν να μπω ως παίκτης στο YFSF, αλλά νιώθω ότι δεν μπορώ να ξεκλειδωθώ τόσο. Ως κριτής θα το συζητούσα... Μου αρέσει η επιλογή της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision, εγώ δε θα πήγαινα σε καμία περίπτωση».