Breaking News

Φάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς η Έλενα Καραμβάση (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανατρεπτική ήταν η εξέλιξη στο επεισόδιο της Τρίτης (14/11), καθώς η Έλενα Καραμβάση αποχώρησε οικειοθελώς από τη Φάρμα.

Η Έλενα Καραμβάση, που δεν ένιωθε καλά το τελευταίο διάστημα, δήλωσε στην κάμερα της παραγωγής: «Έχω τεράστια ανάγκη να γυρίσω στο σπiτι μου, να φάω καλά, να ξεκουραστώ και να κοιμηθώ πολύ».

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Εύχομαι να είναι ο Γιώργος Τσάμης νικητής και όπως και να έχει εύχομαι να κερδίσει η γαλάζια ομάδα... Τώρα που φεύγω έχω άγχος για τον Τσάμη, μήπως αντιμετωπίσει ακόμα μεγαλύτερο πόλεμο. Ελπίζω να πάνε ομαλά τα πράγματα...».


Όπως αναφερόταν στο βιογραφικό της, που είχε δημοσιεύσει το Star, η γλυκιά αεροσυνοδός Έλενα Καραμβάση, έχοντας γυρίσει όλο τον κόσμο, προσγειώθηκε στη Φάρμα για να ζήσει το απόλυτο ταξίδι της ζωής της, κοντά στη φύση. Η επαγγελματική της πορεία είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένη, αφού είχε εργαστεί στο πλάι μιας πριγκίπισσας της Σαουδικής Αραβίας ως προσωπική της γραμματέας. Μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς, η 37χρονη Έλενα αναζήτησε την περιπέτεια και τη δράση μέσα από τη Φάρμα.