Breaking News

Εύη Βατίδου: Βίντεο ντοκουμέντο από το περιστατικό με τον οδηγό της μηχανής (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή T-live του Alpha παρουσίασε βίντεο ντοκουμέντο για το επεισόδιο ανάμεσα στο ζευγάρι μοτοσικλετιστών και την Εύη Βατίδου στη Γλυφάδα, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου (11/11). 


Το πρώην μοντέλο και πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια απολογήθηκε για το κακούργημα της βαριάς σκουπούμενης σωματικής βλάβης. Το ζευγάρι μοτοσικλετιστών την κατηγόρησε ότι τους ακολούθησε με το αυτοκίνητό της και εμβόλισε τη μοτοσικλέτα τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η 57χρονη συνοδηγός. Η Εύη Βατίδου υποστήριξε ότι ακολούθησε τη μηχανή καθώς ήθελε να καταγράψει τον αριθμό κυκλοφορίας της για να αποζημιωθεί για τον σπασμένο καθρέφτη. Επίσης, τόνισε ότι ο οδηγός έχασε την ισορροπία από δική του υπαιτιότητα, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να ανατραπεί. 

Στο βίντεο φαίνεται το γκρι τζιπ της Εύης Βατίδου να διασχίζει την οδό Γούναρη όταν η μηχανή με τους δύο επιβαίνοντες την προσπερνά. Το πρώην μοντέλο βγάζει αλάρμ και σταματάει στα δεξιά του δρόμου, ενώ σταματάει και η μοτοσικλέτα. 

O 59χρονος οδηγός και η 57χρονη συνεπιβάτης κατεβαίνουν από τη μηχανή και βγάζουν τα κράνη. Ο οδηγός πηγαίνει στο αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου, όπου το φλας - που είναι ενσωματωμένο στον καθρέφτη - αναβοσβήνει. 

Το φλας στον καθρέφτη συνεχίζει να αναβοσβήνει και ξαφνικά σταματά. Είναι η στιγμή που ο 59χρονος φέρεται να χτυπάει με το κράνος του τον καθρέφτη στο αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου. Κάποια στιγμή το κράνος του πέφτει και σκύβει να το μαζέψει.

Στη συνέχεια το ζευγάρι ανεβαίνει στη μηχανή και αποχωρεί. Η Εύη Βατίδου τους ακολούθησε από πίσω.


Σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Live News του Mega, φαίνονται πιο καθαρά όσα διαδραματίστηκαν.