Breaking News

Εύη Βατίδου: Οι δηλώσεις του οδηγού της μηχανής - «Μας κυνήγησε, σχεδόν μας πάτησε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου παρουσίασε τις πρώτες δηλώσεις του οδηγού της μηχανής, ο οποίος ενεπλάκη στο περιστατικό με την Εύη Βατίδου.

Η Εύη Βατίδου απολογήθηκε τη Δευτέρα (13/11) στις ανακριτικές αρχές και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους... Δείτε αναλυτικότερα ΕΔΩ...

Ο οδηγός της μηχανής δήλωσε στο Live News του Mega: «Μας κυνήγησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου. Στην κυριολεξία σχεδόν μας πάτησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου, είμαι σοκαρισμένος. Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ. Φραστικό επεισόδιο υπήρχε. Αλλά είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε σώας τα φρένα. Σε καμία περίπτωση δεν πήγαμε να χτυπήσουμε το αυτοκίνητο. Η κυρία Βατίδου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, της έκανα μία σύσταση, αντέδρασε άσχημα και έτσι ξεκίνησαν όλα. Αυτό που συνέβη όμως δεν δικαιολογεί αυτό που έγινε στη συνέχεια, την καταδίωξη και τη μηχανή μου να βρίσκεται κάτω από το τζιπ».

Και πρόσθεσε: «Η σύντροφος μου έχει σπάσει, χέρι, πόδι και πλευρό. Το χέρι της, μας λένε οι γιατροί, έχει διαλυθεί, θα χειρουργηθεί την Πέμπτη. Έχω κινηθεί ήδη νομικά. Δεν αναγνώρισα την κυρία Βατίδου. Δεν τη γνωρίζω. Την έχω ακούσει αλλά δεν την αναγνώρισα».