Breaking News

Εύη Βατίδου: Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ελεύθερη, χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκε η Εύη Βατίδου μετά την απολογία της στις ανακριτικές αρχές.

Η Εύη Βατίδου απολογήθηκε τη Δευτέρα (13/11) στις ανακριτικές αρχές και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.

Το πρώην μοντέλο και πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια απολογήθηκε για το κακούργημα της βαριάς σκουπούμενης σωματικής βλάβης. Ζευγάρι μοτοσικλετιστών την κατηγόρησε ότι τους ακολούθησε με το αυτοκίνητό της και εμβόλισε τη μοτοσικλέτα τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η 57χρονη συνοδηγός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η Εύη Βατίδου αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι ο οδηγός έσπασε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου της και στη συνέχεια την έβρισε. Επίσης, τόνισε ότι, όταν τους ακολούθησε, ο οδηγός έχασε την ισορροπία από δική του υπαιτιότητα, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να ανατραπεί. Ακόμη, ανέφερε ότι ακολούθησε τη μηχανή καθώς ήθελε να καταγράψει τον αριθμό κυκλοφορίας της για να αποζημιωθεί για τον σπασμένο καθρέφτη. Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο οδηγός αποφάσισε να στραφεί εναντίον της για να ζητήσει αποζημίωση, όταν διαπίστωσε ότι είναι η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια

Την υπεράσπισή της έχει αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε στους δημοσιογράφους, έχοντας δίπλα του την πρώην σύζυγό του:

«Με ομόφωνη απόφαση του 20ου Τακτικού Ανακριτού και του κ. Εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων, έμεινε ελεύθερη χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο... Ο λογαριασμός μας με το συγκεκριμένο πρόσωπο ανοίγει τώρα...».