Breaking News

Η Ευαγγελία Συριοπούλου μίλησε για τον γάμο της - «Περάσαμε καλά, συγκινηθήκαμε - Δεν άλλαξε κάτι στην καθημερινότητά μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένη στο Happy Day ήταν η Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία μίλησε - για πρώτη φορά - για τον γάμο της με τον Στράτο Πατσατζή.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο πριν δύο μήνες και συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου... Μετά τον γάμο ακολούθησε η βάφτιση του γιου τους, ο οποίος πήρε το όνομα Νικόλας. Ο μικρός γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2021.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» είπε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Στην καθημερινότητα δεν άλλαξε κάτι... Δεν αγχώθηκα, το έζησα πάρα πολύ και πήγα διακοπές το καλοκαίρι... Βέβαια είχα βοήθεια και είπα "Πάρτα όλα, οργάνωσέ τα και εγώ απλά θα έρθω". Έκανα δύο ραντεβού για το νυφικό, το ένα πώς το ήθελα, το δεύτερο έκανα πρόβα και τους είπα "Δεν ξαναέρχομαι, ευχαριστώ πολύ. Να μου στείλετε το νυφικό". Είχα ανθρώπους που εμπιστεύθηκα και ήξερα ότι θα γίνουν όλα ωραία».


Η Ευαγγελία Συριοπούλου πρόσθεσε: «Περάσαμε καλά, συγκινηθήκαμε και το ευχαριστηθήκαμε. Δεν άλλαξε κάτι στην καθημερινότητά μας, είμαστε μαζί 13-14 χρόνια. Ήταν ένα ωραίο βράδυ, περάσαμε υπέροχα και εννοείται το θέλαμε. Ο μικρούλης ήταν πολύ καλά στη βάφτιση, δεν έκλαψε. Ήταν όλα τέλεια, το ευχαριστήθηκε...».