Breaking News

Ε. Σταμοπούλου: Συγκινεί η τελευταία σύντροφος του Α. Μανθόπουλου - «Πηγαίνω κάθε μέρα στο νεκροταφείο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο μήνα (17/10) σε  ηλικία 61 ετών, μετά από εγκεφαλικό που υπέστη. Η τελευταία του σύντροφος Ελισάβετ Σταμοπούλου δήλωσε - μεταξύ άλλων - στο Πρωινό:

«Κάθε λεπτό μου λείπει, δεν υπάρχει ώρα της ημέρας που να μην μου λείπει. Η μόνη μου παρηγοριά είναι κάθε μέρα όταν έρχομαι να τον δω στο νεκροταφείο...

Πάντα είχα μια καλή διάθεση απέναντι στα παιδιά του, αλλά οι συνθήκες πια δεν το επιτρέπουν, οπότε καλύτερα να μην ανακατεύομαι σε αυτά... Οι νόμιμοι κληρονόμοι του μέχρι στιγμής, εφόσον δεν έχει βρεθεί κάποια διαθήκη ή κάτι άλλο, είναι η μητέρα του, τα τρία του παιδιά και η εν διαστάσει σύζυγός του. Αυτοί θα πάρουν και τα νόμιμα δικαιώματα. 

Είναι πάρα πολύ δύσκολα, ακόμα δεν μπορώ να διαχειριστώ τον χαμό του. Θα ήθελα να τον είχα δίπλα μου κι εμένα δεν με ενδιαφέρουν ούτε περιουσίες, ούτε τίποτε άλλο. Με ενδιαφέρει μόνο ο άνθρωπός μου, αυτός που μου λείπει. Η έλλειψή του είναι τόσο έντονη, αλλά και η παρουσία του, τουλάχιστον για μένα, είναι επίσης έντονη.

Μία και μοναδική φορά τον είδα στον ύπνο μου πριν πεθάνει... Θα ήταν τόσο όμορφο να ήμασταν μαζί και να "φεύγαμε" μαζί...

Πηγαίνω κάθε μέρα στο νεκροταφείο, ανακουφίζομαι να είμαι κοντά του και να μιλάμε. Πίνουμε καφέ και περνάμε λίγη ώρα μαζί, όπως κάναμε και όταν ήμασταν μαζί... Είτε έπαιρνε ο ένας τον άλλον τηλέφωνο και βάζαμε το καφεδάκι μας και μιλάγαμε, είτε ήμασταν μαζί και τον πίναμε. Ο δικός μου ο Αίας ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, μοναδικός, πανέξυπνος, με χιούμορ. Πέρασε πολλά και δύσκολα πράγματα, θα ήθελα να μπορούσα να του είχα δώσει μερικά χρόνια ακόμα όμορφα, δεν ήταν δυνατόν.


Εγώ δεν έχω καμία απολύτως οικονομική εξασφάλιση, ούτε περιμένω κάτι οικονομικό. Η οικογένειά του έχει να διαχειριστεί την περιουσία του, η οποία είναι αξιόλογη υποθέτω».