Breaking News

Ελένη Κοκκίδου: «Ξύπνησα στην εντατική, έφτασα στο κατώφλι του θανάτου και σώθηκα από θαύμα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Κοκκίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», με αφορμή τη συμμετοχή της στην παράσταση «Ευαγγελισμός, το μιούζικαλ» στο Εθνικό Θέατρο, στη Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη». Η αγαπημένη ηθοποιός δήλωσε:

«Η παράσταση διαπραγματεύεται τη σχέση μας με τον θάνατο, τον φόβο που έχουμε γι' αυτόν. Ο θάνατος είναι μέσα στον κύκλο της ζωής, χωρίς θάνατο δεν υπάρχει ζωή.

Εγώ βρέθηκα κάποια στιγμή στα πρόθυρα του θανάτου. Ξύπνησα στην εντατική, όπου έμεινα μία εβδομάδα. Έφτασα στο "κατώφλι", ένιωθα ότι ζω σε ένα κενοτάφιο. Έδωσα μεγάλο αγώνα για να μείνω στη ζωή, σώθηκα από θαύμα.

Η ζωή αλλάζει όταν χάνεις τη μητέρα σου, είναι ένα ξερίζωμα ενός δέντρου. Ακούω τη φωνή της μέσα από τη δική μου φωνή... Η μητέρα μου ήταν με βαρύ εγκεφαλικό για έξι χρόνια, αλλά ποτέ δεν ήμουν προετοιμασμένη για την απώλειά της...

Ο κύκλος της "Βουλίτσας" στη "Μουρμούρα" έκλεισε μέσα μου. Κάνω κάποιες guest εμφανίσεις στη σειρά σαν φάντασμα, συγκινούμαι όταν πάω στα γυρίσματα. Δεν ήταν το καλύτερο τέλος για τη "Βουλίτσα", αλλά δεν γινόταν αλλιώς, ήταν πολύ συγκινητικό. Το επόμενο βήμα στην τηλεόραση μάλλον θα ήθελα να είναι δράμα. Θέλω να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έκανα πριν...


Η κοινωνία δεν έχει ξεπεράσει τα στερεότυπα και τις κακές νοοτροπίες, δεν υπάρχει παιδεία. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μπορεί να έκοψε με χιούμορ τον στίχο, όμως δεν πρέπει να γίνεται αυτό στο θέατρο και τη μουσική... Όταν χτυπάνε τα κινητά σε μια παράσταση, σταματάω και τους λέω "σηκώστε το, περιμένω"».