Breaking News

Έξαλλος ο Βασίλης Γκουρούσης: «Πίσω από το δημοσίευμα κρύβεται η Τέτα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξέσπασε ο Βασίλης Γκουρούσης, με αφορμή δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας, που υποστηρίζει ότι πραγματοποίησε μυστικό γάμο με τη σύντροφό του.

Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός και πρώην σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη είπε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού»:

«Δεν ισχύει η είδηση. Τέτοιο πράγμα στη ζωή μου δεν το έχω ξαναδεί. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που είναι αγιογδύτες, ληστές, κλέβουν τη ζωή των ανθρώπων... Πού το βρήκε αυτός - να πω και το όνομά του, Αιμίλιος Κάππας λέγεται - και το δημοσίευσε; Ό,τι γράφει μέσα η συγκεκριμένη εφημερίδα είναι παν-ψέμα!».

Κατόπιν προβλήθηκε βίντεο με πρόσφατες δηλώσεις του, όπου τόνισε ότι είναι εpωτευμένος, ωστόσο δεν σκοπεύει να παντρευτεί άμεσα.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Βασίλης Γκουρούσης σχολίασε: «Έχουν μία γυναίκα πρωτοσέλιδο, η οποία δεν φταίει σε τίποτα. Έχει ένα παιδί ανήλικο και ένα ενήλικο. Η κοπέλα αυτή ζει μόνη της. Η πρώην μου δεν την αφήνει σε ησυχία... Εγώ πιστεύω ότι πίσω από αυτό το δημοσίευμα είναι εκείνη, η Τέτα Καμπουρέλη. Το ίδιο πιστεύουν και τα παιδιά μου, ο γιος μου είναι έξαλλος και θέλει να βγει στην εκπομπή... Η Τέτα ζηλεύει! Έχει έναν άνθρωπο δίπλα της, ο οποίος δεν της καλύπτει τα κενά της και έχει βάλει στόχο την περιουσία της... Αυτός πιστεύει ότι η Τέτα έχει περιουσία και θα επωφεληθεί από αυτό. Δική μου άποψη είναι αυτή και των παιδιών μου».

Και πρόσθεσε: «Εγώ λέω δημόσια "Σταματήστε να παίρνετε αυτή την εφημερίδα, πρέπει να κλείσει!". Γράφει αυτός ο ακατανόμαστος ότι εγώ είμαι ο Mr. Ριφιφί. Δεν ξέρει πως έχω αθωωθεί και ότι τους έπιασαν αυτούς που άνοιξαν την τράπεζα στη Νέα Σμύρνη;».


Στη συνέχεια παρενέβη ο δημοσιογράφος της εφημερίδας, Γιάννης Αρμουτίδης, ο οποίος υποστήριξε ότι υπάρχει μισθωτήριο συμβόλαιο συγκατοίκησης ανάμεσα στον θεατρικό παραγωγό και τη σύντροφό του.

Ο Βασίλης Γκουρούσης τον διέκοψε, απαντώντας: «Δεν υπάρχει, κύριε, αυτό, είναι πλαστό το έγγραφο! Βγάλτε το στη δημοσιότητα και θα γίνει μήνυση για πλαστογραφία...».