Breaking News

«Έφυγε» ο Σπύρος Φωκάς (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο σπουδαίος ηθοποιός Σπύρος Φωκάς, με την είδηση του θανάτου του να προκαλεί θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια ο αγαπημένος ηθοποιός αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με την υγεία του. Τους τελευταίους μήνες είχε μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στη Μαγούλα...

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε το πρωί της Παρασκευής (10/11) η σύζυγός του. Η Λίλιαν Φωκά έγραψε στο Facebook: «Καλή αντάμωση Σπύρο μου».


Ο φίλος του ηθοποιού, Παύλος Ριγάτος, ανέφερε - μεταξύ άλλων - σε ανάρτησή του: «Πριν λίγο έφυγε από τη ζωή για τη γειτονιά των αγγέλων ένας Μεγάλος Καλλιτέχνης, ένας Σπουδαίος Ηθοποιός, ο Σπύρος Φωκάς που αγαπήθηκε από όλο τον κόσμο και έκανε υπερήφανη την Ελλάδα μας με τη διαδρομή του και το ήθος του».


O Σπύρος Φωκάς γεννήθηκε στην Πάτρα στις 17 Αυγούστου 1937. Το πραγματικό του όνομα ήταν Σπύρος Ανδρουτσόπουλος. Έπαιξε σε δεκάδες κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Μάλιστα συμμετείχε και σε μεγάλες παραγωγές του Hollywood. Παντρεύτηκε τέσσερις φορές, ενώ δεν απέκτησε παιδιά.