Breaking News

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κώστας Χρέλιας (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κώστας Χρέλιας, με την είδηση του θανάτου του να σκορπίζει θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Κώστας Χρέλιας πέθανε το περασμένο Σάββατο (4/11). Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε την Τρίτη (7/11) ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας έγραψε στο Facebook:

«Αποχαιρετήσαμε το Σάββατο έναν υπέροχο άνθρωπο, τον τελευταίο μεγάλο των ιστορικών μπουλουκιών, τον αγαπητό φίλο μας Κώστα Χρέλια, από τα πιο παλιά μέλη του ΣΕΗ και ΤΑΣΕΗ, της ιστορικής οικογενείας των Χρέληδων.

Πόσες ιστορίες δεν έχουμε ακούσει από το στόμα του, από τις απίθανες περιπέτειες των μπουλουκιών, από τις μάχες στο μέτωπο της Βόρειας Ηπείρου και της Αλβανίας, όπου πολέμησε για την πατρίδα ....

Γεννημένος το 1926 στο Μεσολόγγι, με λαμπρή καριέρα και υπέροχη οικογένεια... Στην φωτο με την αγαπημένη του Γεωργία, που έζησαν πάνω από 60 χρόνια μαζί, σε παλιότερο γλεντάκι... Καλό σου ταξίδι Κώστα μας αγαπημένε».


O Κώστας Χρέλιας έπαιξε στις σειρές "Τα Καθημερινά" (1983-1984, ΕΡΤ) και "Μυρτώ" (1991, ΕΤ1). Επίσης, συμμετείχε στις ταινίες "Αγωνία μιας αγάπης" (1963) και "Η γενιά των ηρώων" (1969).

Να σημειωθεί ότι στους τίτλους της ταινίας "Ο τελευταίος... άντρας" (1981), ο Ρολάνδος Χρέλιας αναφέρεται ως Κώστας Χρέλιας.


Με πληροφορίες από: Retrodb