Breaking News

Δημήτρης Λιγνάδης: «Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, δεν είμαι βιaστής» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Δημήτρης Λιγνάδης μίλησε στους δημοσιογράφους, έξω από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, μετά την αναβολή της δίκης του.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας είχε αποφασίσει πρωτοδίκως συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών στον Δημήτρη Λιγνάδη για τον βιaσμό σε βάρος δύο αvήλικων, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους έως ότου να γίνει το Εφετείο.

Σήμερα (17/11), η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων. Συγκεκριμένα, η δίκη σε δεύτερο βαθμό αναβλήθηκε για τις 9 Σεπτεμβρίου 2024.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Καλή σας μέρα παιδιά. Δε θέλω, δεν μπορώ να κάνω καμία δήλωση πριν από την ολοκλήρωση του Εφετείου. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και σεβασμό στη Δικαιοσύνη. Αν έλεγα κάτι, θα ήταν ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που όλο αυτόν τον καιρό με υποστηρίζουν, με πιστεύουν - και είναι πολλοί, δεν περίμενα να είναι τόσοι πολλοί - και ξέρουν πολύ καλά ότι δεν είμαι βιaστής. Συγκινήθηκα... και κάποιος άλλος στη θέση μου αυτό θα ένιωθε. Λυπάμαι που λόγω του κλίματος αυτού δεν μπορούν κάποιοι άνθρωποι να έρθουν μάρτυρες».