Breaking News

Δανάη Μιχαλάκη: «Στην κόρη μου... Στον άντρα μου… Τώρα λοιπόν είμαστε τρεις» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, καθώς πριν λίγες ημέρες καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, που είναι κoριτσάκι.

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο συνάδελφός της Γιώργος Παπαγεωργίου είχαν παντρευτεί στις 7 Αυγούστου 2021, ανήμερα των γενεθλίων της. Η ηθοποιός είχε ανακοινώσει, επίσης, ανήμερα των γενεθλίων της (7 Αυγούστου 2023) ότι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Η Δανάη Μιχαλάκη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, ενώ χθες (29/11) έκανε και τη σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε δείχνει την ίδια, τον Γιώργο Παπαγεωργίου και την κόρη τους στο διάδρομο του μαιευτηρίου. Στη λεζάντα έγραψε:

«Στην κόρη μου: Σου έδωσα ζωή αλλά στα αλήθεια εσύ μου έδωσες τη δική μου! Έναν καινούργιο κόσμο, τον δικό σου κόσμο που θα ανακαλύψουμε μαζί.

Στον άντρα μου: Γιώργο μου. Αγάπη μου. Αν κάτι έκανα σωστό στη ζωή μου, είναι που σου έδωσα απλόχερα την καρδιά μου. Κάποτε σου έλεγα: Ή κανείς ή κι οι δύο μαζί. Τώρα λοιπόν είμαστε τρείς!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ, στους σωτήρες μου! Στον γιατρό μου, τη μαία μου για όλη τη «διαδρομή» και το προσωπικό του Ιασώ για τη διαρκή φροντίδα αυτές τις μέρες».