Breaking News

Αποστολία Ζώη: Η αποκάλυψη για τη συνάντησή της με τον Βασίλη Καρρά - «Δεν το ξεχνάω αυτό...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά ρωτήθηκε η Αποστολία Ζώη, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού».

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ο Βασίλης Καρράς της έγραψε στο παρελθόν ένα τραγούδι, το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει.

«Εγώ είμαι πολύ εσωστρεφής άνθρωπος. Δεν μοιράζομαι τα μυστικά μου ιδιαίτερα, είμαι σφήκα σε αυτό. Τον είχα βρει ένα βράδυ και με ρώτησε "τι κάνεις μικρή;". Του είπα όλα μου τα θέματα και μου έγραψε επί τόπου ένα τραγούδι. Δεν το ξεχνάω αυτό», είπε η Αποστολία Ζώη.

Και συνέχισε: «Δεν το έχω βγάλει το τραγούδι, πρέπει να το βρω αυτό, υπάρχει σε κάποιο κινητό. Είναι ένας άνθρωπος που σου βγάζει από μέσα σου όλη την ειλικρίνεια μέσα σε δευτερόλεπτα. Έχει χάρισμα».

«Θέλω να είναι καλά, να μην είναι τίποτα το σοβαρό. Ακόμα κι αν είναι κάτι σοβαρό, να φύγει από πάνω του, να είναι περαστικά όλα και να επιστρέψει σιδερένιος», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.


Επίσης, η Αποστολία Ζώη αναφέρθηκε στη δύσκολη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με συνάδελφό της. «Έχω βιώσει περίεργες συνεργασίες, που ο καθένας πιστεύει ότι είναι καβάλα στο άλογο και όλοι οι άλλοι πρέπει να είναι από κάτω υποταγμένοι. Μου έχει τύχει δύσκολη συνεργασία με πασίγνωστο καλλιτέχνη, ο οποίος μεσουρανεί μέχρι και σήμερα.  Δεν μπορώ να πω όνομα, γιατί θα πέσουν αγωγές και δε θέλω», είπε χαρακτηριστικά.