Breaking News

Άννα Μαρία Βέλλη: «Για πολλά χρόνια αμφισβητούσα τη σeξουαλική μου ταυτότητα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στη στήλη της Δάφνης Καραβοκύρη στο pod.gr παραχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας εξομολογήθηκε:

«Όταν ήμουν 5 ετών, που δεν ήξερα καν τι σημαίνει εpωτική επαφή, δεν μου είχε δημιουργηθεί καμία τέτοια διάθεση, η μαμά μου και ο μπαμπάς μου αποφάσισαν βλακωδώς να με πιάσουν και να μου πουν "Αγάπη μου, άκου λίγο. Κάποια στιγμή θα αρχίσεις να νιώθεις πράγματα για άλλους ανθρώπους και η μαμά και ο μπαμπάς δεν έχουν ιδιαίτερα πολύ θέμα αν αυτό θα είναι αγόρι ή κoρίτσι". Οι γονείς μου το έκαναν με όλη την καλή τους διάθεση. Εγώ όμως ήμουν πολύ μικρή για να μου ανοίξουν αυτή την κουβέντα και είχε κάποιες άλλες αρνητικές συνέπειες επάνω μου.

Δηλαδή όταν σου λένε κάτι, ενώ δεν έχεις καν σκιρτήσει εpωτικά και το σώμα σου δεν έχει νιώσει τίποτα, αρχίζεις να πιστεύεις ότι οι γονείς σου βλέπουν κάτι που εσύ δεν ξέρεις. Οπότε για πολλά χρόνια αμφισβητούσα πάρα πολύ τη σeξουαλική μου ταυτότητα, δεν ήξερα που ακριβώς πατάω και βρίσκομαι. Με μπέρδεψε το ό,τι τόσο μικρή, χωρίς να ξέρω καν τι πάει να πει σeξ, είχα μπει στη διαδικασία να σκέφτομαι αν μου αρέσουν τα κoρίτσια ή τα αγόρια.

Πρώτο ήρθε το αγόρι και όχι, δεν πειραματίστηκα δυστυχώς. Γιατί για μένα ήταν ακόμα ταμπού μέχρι και το να πάω με ένα αγόρι. Δηλαδή ήρθα πολύ μεγάλη σε εpωτική συνεύρεση, ήμουν ένα χρόνο σε σχέση και κάναμε σeξ πρώτη φορά στα 17,5. Ήταν πολύ αλλιώς τα πράγματα τότε, δεν συζητούσαμε γι' αυτό καθόλου.

Άργησα πάρα πολύ να ψάξω οτιδήποτε στο σeξ. Μέχρι τα 17,5 είχα κάποιες σχέσεις που δε θα ολοκλήρωνα ποτέ, αλλά με είχαν ακουμπήσει, υπήρχαν αγγiγματα. Και παραπάνω από αγγiγματα αλλά ποτέ δε θα άφηνα να γίνει κάτι παραπάνω από αυτό. Εννοείται ότι είχα, όμως, ήμουν μια ορμόvη με πόδια... Απλά την καταπίεζα και δεν καταλάβαινα ότι μπορώ να αφεθώ σε αυτό το πράγμα και να το ζήσω. Έχω μετανιώσει φριχτά για εμπειρίες που έχασα επειδή ήμουν κλεισμένη στα κοινωνικά στερεότυπα. Πρώτη φορά στη ζωή μου πειραματίστηκα με τον εαυτό μου στα 26 μου...».