Breaking News

Άννα Φόνσου: «Οδηγούσα 35 χρόνια χωρίς δίπλωμα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκε η Άννα Φόνσου, η οποία αποκάλυψε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Για τη διαφήμιση για το Αγοροκόριτσο, εγώ τους είπα ότι θα γίνω διεθνής. Δεν με ζήτησε ποτέ κανένας από την Ευρώπη, αλλά πέτυχε το Αγοροκόριτσο. Δεν με πλήρωσαν, αλλά επειδή έγινε μεγάλη επιτυχία ο Καρατζόπουλος μού πήρε ένα αυτοκίνητο.

Εγώ ήμουν τότε 16 χρονών, δεν μπορούσα να έχω αυτοκίνητο. Με ρώτησε αν ξέρω να οδηγώ, απάντησα "ξέρω" και μου έδωσε το αυτοκίνητο. Οδηγούσε ένας ξάδερφός μου μέχρι που - ωχ, θα με ακούσει η τροχαία - με σταμάτησε ένας αστυνομικός και μου είπε "είσαι παράνομη". Του είπα "σε παρακαλώ, πρέπει να πάω στο Σπίτι του Ηθοποιού" και μου απάντησε "δεν τα χάφτουμε αυτά, δώσε το δίπλωμά σου". Λέω "δεν το έχω μαζί μου". 

Πήγα στην τροχαία και μου είπε ο διευθυντής "καλώς την Αννούλα". Του λέω "έχω χάσει το δίπλωμά μου και όταν το πήρα δεν είχε εφευρεθεί η τεχνολογία". Δεν κατάλαβε ο άνθρωπος ότι μπορεί για 35-40 χρόνια να οδηγώ χωρίς δίπλωμα. Τελικά, έβγαλα δίπλωμα στη Γερμανία. Έχω τρία χρόνια δίπλωμα».