Breaking News

Άναψε «φωτιές» η αποκάλυψη της Βαλαβάνη για την τηλεοπτική επιστροφή του Βασάλου - «Μάλλον της ξέφυγε αυτό το σχόλιο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις της στην κάμερα του «Γεια σου», η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega. 

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν συνέχισε τη φετινή σεζόν στο «Χαμογέλα και πάλι». Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε τονίσει ότι, λόγω budget, η θέση του θα παραμείνει κενή στην εκπομπή.

Ωστόσο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «πρόδωσε» άθελά της (;) πως γνώριζε από το καλοκαίρι ότι ήταν σε εξέλιξη οι συζητήσεις σχετικά με την επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου στο «Χαμογέλα και πάλι».

«Το έχουμε συζητήσει με τον Κωνσταντίνο, χαίρομαι πάρα πολύ για εκείνον. Θα πάει σε μία παρέα που τη γνωρίζει και περνάει καλά, οπότε του εύχομαι όλα τα καλά. Το ήξερα από το καλοκαίρι. Του εύχομαι να είναι καλά, χαρούμενος και διαφορετικός από τις προηγούμενες χρονιές, που ήταν λίγο κλειστός. Ο Κωνσταντίνος έχει αλλάξει, έχει μεταμορφωθεί, έχει απελευθερωθεί, οπότε του εύχομαι όλα τα καλά».

Όταν ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η δημοσιογράφος απάντησε: «Αυτές τις αποφάσεις τις παίρνουν οι εταιρίες παραγωγής και το κανάλι. Δεν έχω να πω κάτι...».


Μετά την προβολή των δηλώσεών της, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας σχολίασε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Γεια σου»: 

«Μάλλον της ξέφυγε αυτό το σχόλιο, όταν το ξαναδεί νομίζω ότι θα πει "Δεν έπρεπε να το πω"... Ουσιαστικά αποκαλύπτει ότι δεν ήθελαν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Έψαχναν κάποιον άλλον και προσέγγισαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Υπάρχει budget. Βέβαια να πούμε ότι μπορεί ο Δημήτρης να ήθελε πολλά χρήματα και να έκλεισαν τον Κωνσταντίνο με μικρότερο budget...».