Breaking News

Α. Κατσαβού για Κ. Βουτσά: «Είναι παρηγοριά να ξέρεις ότι στο πένθος σου υπάρχουν κι άλλοι που πονάνε για την απώλειά του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action 24 ήταν η Αλίκη Κατσαβού, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον αείμνηστο Κώστα Βουτσά.

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2020. Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής του κινηματογράφου και του θεάτρου παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2016 με την Αλίκη Κατσαβού και τον Ιούλιο του ίδιου έτους απέκτησαν έναν γιο, το Φοίβο. 

«Δεν ξέρω αν είναι πιο δύσκολο το πένθος όταν είναι δημόσιο, γιατί δέχτηκα ένα κύμα αγάπης και συμπαράστασης και από τα social media και στον δρόμο, Με έκαναν καλύτερο άνθρωπο όλοι αυτοί οι άγνωστοι, γιατί κατάλαβα ότι υπάρχουν και καλοί άνθρωποι», είπε η γνωστή ηθοποιός στην Αθηναϊδα Νέγκα.


Και πρόσθεσε: «Είναι παρηγοριά και ανακούφιση να ξέρεις ότι στο πένθος σου υπάρχουν κι άλλοι που αγαπούν και πονάνε για την απώλεια αυτού του ανθρώπου. Επίσης, έχουν έναν καλό λόγο για σένα και αναγνωρίζουν κάποια στοιχεία που πρόσφερες στον άνθρωπο που αγαπούν, στο δημόσιο πρόσωπο που αγαπούν...».