Breaking News

Μ. Αλικάκη: «Προτιμώ τον εαυτό μου από τα 40 και μετά» - Η απάντηση για τον νέο της σύντροφο... «Είμαι πολύ καλά και... τέλος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Γεια σου» ήταν καλεσμένη η ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη, με αφορμή τους πρωταγωνιστικούς ρόλους που έχει στις παραστάσεις «Felicità» στο Θέατρο Αλκυονίς και «Τέλειοι ξένοι» στο Θέατρο Αθηνά.

Μεταξύ άλλων, η Μαρία Μπακοδήμου τη ρώτησε αν τη φοβίζει το πέρασμα του χρόνου, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον νέο της σύντροφο.

Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν σε φοβίζει ο χρόνος στη γυναικεία σου ματαιοδοξία; Δηλαδή, βλέπω ότι ανεβάζεις φωτογραφίες χωρίς φίλτρο...».

Μυρτώ Αλικάκη: «Δεν σου λέω ότι μου είναι πάντα ευχάριστο. Ωστόσο νιώθω ότι σίγουρα προτιμώ τον εαυτό μου από τα 40 και μετά, παρά από τα 40 και πριν. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω όμορφη. Το πέρασμα του χρόνου το έχω αποδεχτεί, μπορεί να μην μου αρέσει πάντα, αλλά δεν με αγχώνει. Νιώθω καλά. Νιώθω ότι κερδίζω κάτι άλλο και νομίζω ότι βοηθάει σ' αυτό και η δουλειά που κάνω, γιατί υπάρχουν συγκλονιστικοί ρόλοι που μπορείς να παίξεις ως μεγάλη γυναίκα. Εύχομαι να μπορώ να δουλεύω και να είμαι στα πόδια μου και να έχω το μυαλό μου...».


Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την παράσταση «Felicità», η παρουσιάστρια τη ρώτησε για τον νέο της σύντροφο, τον φωτογράφο και σκηνοθέτη Νικόλα Κωστή...

Μαρία Μπακοδήμου: «Τώρα κάτι με "τσιγκλάει"... Είδα φωτογραφία από την πρεμιέρα και σε είδα εpωτευμένη...».

Μυρτώ Αλικάκη: «Ωραία, όπως το είπες αυτό πέρνα σε κάτι άλλο...».

Μαρία Μπακοδήμου: «Είδα ένα πολύ ωραίο ζευγάρι. Μου είπαν ότι μετά φύγατε με το μηχανάκι και φιληθήκατε στα φανάρια...».

Μυρτώ Αλικάκη: «Οk, χαίρομαι που στο είπαν. Τι να πω, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια...».

Μαρία Μπακοδήμου: «Χαίρεσαι που το ζεις...».

Μυρτώ Αλικάκη: «Δεν μιλάω ποτέ για την προσωπική μου ζωή γιατί τη θεωρώ προσωπική. Το μόνο που θα πω είναι ότι είμαι πολύ καλά και... τέλος».