Breaking News

Α. Γεωργιάδης: «Μου έκανε εντύπωση το μίσος και η όρεξή τους να καταστρέψουν την οικογένειά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχθηκε τη Δευτέρα στο Πρωινό τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος γιορτάζει τα 51α γενέθλιά του.

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης μίλησε - μεταξύ άλλων - για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, ενώ αναφέρθηκε και στη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου.

«Ποτέ δεν της άρεσε η τηλεόραση. Είχε χρέη, ήθελε να τα πληρώσει και τα πλήρωσε από την τηλεόραση. Όταν ξόφλησε τα χρέη της, σταμάτησε την τηλεόραση. Της γίνονται προτάσεις ακόμα και λέει όχι, δε θέλει», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.


Στη συνέχεια απάντησε, όταν ρωτήθηκε για τα ψευδή δημοσιεύματα, που έκαναν λόγο για κρίση στον γάμο τους:

«Μου στέλνει το Γραφείο Τύπου το δημοσίευμα από ένα ανθυποσάιτ, που έγραφε ανοησίες, αλλά δεν του έδωσα καμία σημασία. Είπα "έλα τώρα που θα ασχολούμαστε με αυτή τη χαζομάρα". Με την Ευγενία γελάγαμε. Μέσα σε 24 ώρες όλο το διαδίκτυο ασχολούταν με αυτό. Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ τότε πήραν αυτή την ψευδή είδηση, την έκαναν πρώτο θέμα, την αναπαρήγαγαν χιλιάδες φορές, μου φόρτωσαν και μια κυρία που δεν την ξέρω καθόλου, δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου και κάποια στιγμή βγήκε η Ευγενία και το καθάρισε...».

«Μου έκανε φοβερή εντύπωση το μίσος και η όρεξή τους να καταστρέψουν την οικογένειά μου. Αυτό δεν είναι για μένα πολιτική κριτική... Αυτό είναι ντροπή, είναι αηδιαστικό», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.