Breaking News

Αδερφός Σταμάτη Γαρδέλη: «Κάποια φάση άσχημη πέρασε, περαστικό είναι» - Ξέσπασε σε κλάματα φίλος του ηθοποιού (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό μίλησαν ο αδερφός του Σταμάτη Γαρδέλη και ένας φίλος του, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης περνάει περιπέτεια με την ψυχική του υγεία καθώς ήρθε αντιμέτωπος με ένα αδιέξοδο το οποίο τον οδήγησε στην απόγνωση. Ο ηθοποιός, που νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες σε ψυχιατρική κλινική, κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Ο αδερφός του Σταμάτη Γαρδέλη μίλησε τηλεφωνικά στο Πρωινό. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Γαρδέλης δήλωσε:

«Κάποια φάση άσχημη πέρασε, πήγε εκεί, τώρα πιστεύω θα συνέλθει... Περαστικό είναι, ήταν περαστικό, κάποιες στιγμές που μας πιάνει όλους, δε μας πιάνει; Ένα άγχος, ένα αυτό, εντάξει, πιστεύω μια χαρά θα πάει. Όπως πονάει το χέρι σου, πονάει το πόδι σου, κάποια στιγμή στραβώνει το μυαλό σου! Κάποιοι άνθρωποι που είναι πιο ευαίσθητοι, τους πειράζει πιο πολύ.

(Μετά από ερώτηση για το χρέος του ηθοποιού) Πρόκειται για αδικία μεγάλη! Ένα μπάχαλο είμαστε! Οι νόμοι είναι σαν τον ιστό της αράχνης, πιάνει μόνο τους μικρούς. Αυτά τα έχει πληρώσει ο Σταμάτης, ό,τι έχει κάνει, προσπαθεί με το νόμιμο τρόπο να βγάλει μια άκρη γιατί τον έχουνε μπλέξει τελείως με τις μ@@@ς τους! Λες κι έχει κάνει καμιά βίλα, ένα μικρό σπιτάκι είναι! Πιεζόταν γιατί είναι κόπος... Ένα σπιτάκι μικρό, μόνος του το είχε φτιάξει με πολύ προσωπική δουλειά κι εγώ τον είχα βοηθήσει. Δεν έκανε κανένα έγκλημα πια! Τι μ@@@α...

Ξαφνικά πήγε, όχι, δεν ήθελε να μας ανησυχήσει προφανώς... Όταν ήταν μέσα, μετά το έμαθα... Μου έφυγε το βάρος γιατί λέω εκεί που θα πάει τώρα, είναι ειδικοί άνθρωποι προφανώς. Το σύστημα δεν τον υποστήριξε γιατί ο Σταμάτης ήταν καθαρός άνθρωπος! Δεν ήταν ούτε γλείφτης, ούτε ρουφιάνος... Δεν ταίριαζε απόλυτα σ' αυτό το κ@@σύστημα. Το πάλευε, καλός ηθοποιός είναι αλλά τι να πω τώρα... Είναι και αυτάρκης ο Σταμάτης, δεν είναι κανένας τύπος να θέλει πολλά λεφτά να κάνει τη μεγάλη ζωή, εντάξει... Ζούσε όπως ζει ο μέσος Έλληνας με δυσκολίες, με οικονομικά προβλήματα, αλλά ζούσε, εντάξει...».


Ο κολλητός του φίλος, Λεωνίδας Νικολαΐδης, είπε συγκινημένος, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Πρωινό και τον Θάνο Βάγιο:

«35 χρόνια είμαστε φίλοι, από τα 22-23 του χρόνια. Εγώ ήμουν, κανείς άλλος δεν έχει δικαίωμα να μιλάει. Αλλά τέσσερα χρόνια είχαμε ψυχρανθεί. Έμενε και μαζί μου εδώ στη Βικτώρια. Όταν πέθανε ο πατέρας του, είπε "θα αναλάβεις εσύ τον Σταμάτη, τον Παναγιώτη, τον αδελφό του και τη Δώρα τη μάνα του".

Έχω πάθει μεγάλο σοκ, πάρα πολύ, πάρα πολύ έχω πάθει... Δεν περίμενα ο Σταμάτης... Γιατί με μένα ήταν μια χαρά... 35 χρόνια, από το Καλουτά που δουλέψαμε, από τότε δεθήκαμε... Ήταν μια χαρά ο Σταμάτης, μια χαρά ήταν! Πήρα την εφημερίδα και το διάβασα μέσα κι έκλαιγα με μαύρο δάκρυ...

Θα πάω να τον δω, δε γίνεται να μην τον δω! Τι να σου πω τώρα... Σαν παιδί μου τον είχα! Λατρεία του είχα και μου είχε, λατρεία!».