Breaking News

Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν αφορούν τον κόσμο οι μετρήσεις τηλεθέασης, αυτές οι στήλες είναι πλέον ντεμοντέ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη, λίγες ημέρες πριν το ντεμπούτο της στη βραδινή ζώνη του Star με την εκπομπή «Ζήνα το βράδυ».

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε στη νέα εκπομπή της, ενώ σχολίασε τα τηλεοπτικά δρώμενα και πρόσωπα.

«Μου φαίνεται παλιακό να σχολιάζουν οι εκπομπές τις μετρήσεις της τηλεθέασης... Στο παρελθόν είχε ενδιαφέρον γιατί τότε υπήρχαν προγράμματα, που άλλο έκανε 40% και άλλο 10%. Σήμερα ο μεγαλύτερος μέσος όρος εκπομπής είναι το 15%, με μικρές διαφορές από τους υπόλοιπους. Θεωρώ ότι τον κόσμο δεν τον αφορούν οι μετρήσεις τηλεθέασης. Αυτές οι στήλες είναι πλέον ντεμοντέ. Αν ήμουν διευθύντρια καναλιού δε θα επέλεγα σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα να υπάρχει στήλη με τα νούμερα τηλεθέασης», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είπε για τη Φαίη Σκορδά: «Η Φαίη είναι πολύ καλά στον ΣΚΑΪ, τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει έδαφος και είναι παρουσιάστρια πρώτης γραμμής. Εμείς είμαστε πίσω από τη Φαίη και βάζω μέσα και τον εαυτό μου. Εκείνη είναι brand και δεν έχει ανάγκη από ένα τηλεοπτικό ντουέτο».

Στο τέλος τόνισε για τον Γιώργο Λιάγκα: «Ο Γιώργος είναι λίγο "παραπονιάρης" το τελευταίο διάστημα, αλλά διαγράφει επιτυχία στην πρωινή ζώνη... Είναι ένα μικρό παιδί και ζητάει πάντα να του δηλώνει κανείς την αγκαλιά του. Αν πει κάτι ο Γιώργος, γίνεται πρωτοσέλιδο και μάλιστα με μομφές...».

Δείτε το βίντεο του Mega.