Breaking News

Β. Ανδρίτσου: «Προτιμώ να με ξεχάσει ο χώρος παρά το παιδί μου - Ήταν απωθημένο μου να παίξω με τον Θανάση Βέγγο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την καριέρα της και την οικογένειά της μίλησε η Βασιλική Ανδρίτσου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Η Βασιλική Ανδρίτσου και ο Νίκος Συμεωνίδης είχαν καλωσορίσει στη ζωή το πρώτο τους παιδί τον Φεβρουάριο του 2019. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους βάφτισαν την κορούλα τους, που πήρε το όνομα Ανθένια.

Η αγαπημένη ηθοποιός είπε στον Άρη Καβατζίκη: «Ο ερχομός της κόρης μας, τεσσεράμισι χρόνια πριν, δεν ήταν ανατροπή γιατί το προσπαθήσαμε για να γίνει. Tο ξέραμε ότι θα αλλάξει η ζωή μας. Ήθελα να μεγαλώσω εγώ το παιδί, οπότε αναγκαστικά θα πάνε πίσω κάποια πράγματα στη δουλειά μου, αλλά αυτό δε με πτοεί, ούτε με αγχώνει.... Όταν δε σε βλέπουν, μπορεί και να σε πεθυμήσουν. Προτιμώ να με ξεχάσει ο χώρος παρά να με ξεχάσει το παιδί μου.... Όταν έβλεπα τους τίτλους "έγινε μαμά στα 46 της", μόνο υπερηφάνεια ένιωθα. Το πότε γίνεται μάνα μια γυναίκα είναι θέμα μιας άλλης δεκαετίας. Ο σύζυγός μου είναι πολύ ενεργός στο μεγάλωμα του παιδιού, είναι ο ιδανικός μπαμπάς στα ματιά τα δικά μου και της κόρης μου».

Μεταξύ άλλων, η Βασιλική Ανδρίτσου εξομολογήθηκε ότι ήταν απωθημένο της να παίξει με τον Θανάση Βέγγο.

«Γνώρισα τον Γιώργο Καπουτζίδη στις "Σαββατογεννημένες". Το ταλέντο του είναι απίστευτο, δεν χρειάζεται να διαβάσεις το κείμενο δεύτερη φορά για να το παίξεις. Ο ρόλος που μου έδωσε ο Ρήγας στο "Κόκκινο Δωμάτιο" άνοιξε πολλούς δρόμους μέσα μου, γιατί είχα να παίξω με όλη τη γκάμα της ελληνικής showbiz. Δεν έπαιζα μόνο με ηθοποιούς, αλλά και με τραγουδιστές, μοντέλα, παρουσιαστές. 'Έπαιξα με τους πάντες, εκτός απ' τον Θανάση Βέγγο που ήταν το απωθημένο μου. Θυμάμαι τον Σωτήρη Μουστάκα σε εξωτερικό γύρισμα που διέσχισε με ολόσωμο ριγέ μαγιό ολόκληρο τον χώρο της πισίνας φορώντας βατραχοπέδιλα. Έκλαιγα απ' τα γέλια...», ανέφερε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο του Mega.