Breaking News

Κ. Βασάλος: «Με την Ευρυδίκη έχουμε άριστη σχέση, της εύχομαι τα καλύτερα» - Η αποκάλυψή του για το επόμενο Survivor (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Πρωινού, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την πρώην σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Συγκεκριμένα, όταν η ρεπόρτερ επισήμανε ότι την πήρε τηλέφωνο για να της ευχηθεί καλή επιτυχία στη νέα εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», όπου συμμετέχει, ο Κωνσταντίνος Βασάλος σημείωσε:

«Με την Ευρυδίκη έχουμε άριστη σχέση, είμαστε πάρα πολύ καλά. Έχουμε περάσει και πέντε χρόνια μαζί, οπότε να τσακωθούμε για ποιο λόγο; Της εύχομαι να έχει τα καλύτερα από εδώ και πέρα και τηλεοπτικά και στη ζωή της και οπουδήποτε. Χαίρομαι να μαθαίνω νέα της και να είναι καλά».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε για το επόμενο Survivor: «Όταν ήμασταν στο παιχνίδι, o Acun μας είχε ενημερώσει ότι θα το ξανακάνει το Survivor και θα πάρει και παίκτες από το δικό μας (σ.σ. το All Star). Θα λέγεται, νομίζω, Super Star. Λογικά θα γίνει από Γενάρη, αλλά έμαθα ότι δε θα έχει ψηφοφορία κοινού, θα είναι μεταξύ των παικτών».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.