Breaking News

Βάλια Χατζηθεοδώρου - Πέτρος Πυλαρινός: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους; (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Πέτρος Πυλαρινός αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη.

Την Τετάρτη (18/10), προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» μία συνέντευξη της Βάλιας Χατζηθεοδώρου, η οποία ρωτήθηκε για τον Πέτρο Πυλαρινό.


Στη συνέχεια ο Νίκος Γεωργιάδης σημείωσε: «Αυτή η συνέντευξη είχε γίνει λίγες ημέρες πριν. Ένιωσα μία αμηχανία στη Βάλια όταν τη ρώτησαν για τον Πέτρο. Το έψαξα λίγο... Αυτή η σχέση δεν υφίσταται πλέον, έχει λήξει. Δεν είναι μαζί τα παιδιά. Μετά από δύο και πλέον χρόνια κοινής ζωής, πήραν από κοινού την απόφαση να μην συνεχίσουν μαζί και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Είναι οριστικό, δεν μένουν μαζί, τέλος». 

«Υπήρξε μια φθορά, αλλά χώρισαν αγαπησιάρικα. Δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα και καβγάδες. Απλά διαπίστωσαν και οι δύο ότι δεν προχωράει άλλο αυτή η σχέση και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους... Δεν υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα, αλλά σίγουρα δεν είναι μαζί. Προφανώς η Βάλια δεν ήταν ακόμα έτοιμη να το ανακοινώσει. Έχουν χωρίσει σίγουρα εδώ κι ένα μήνα», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.