Breaking News

Τζωρτζίνα Λιώση για Ντένη Μακρή: «Ήταν μια γιορτή, δεν έγινε γάμος - Ο νόμος μας θέλει ανύπαντρους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε η Τζωρτζίνα Λιώση, η οποία συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά «Ο Γιατρός».

Η ηθοποιός μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο για τη σειρά του Alpha και για την επιστροφή της στην τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε και στη φωτιά στο Μάτι. 

«Έχουν περάσει 5 χρόνια από τη φωτιά στο Μάτι και δεν έχουμε πάρει αποζημίωση», είπε η Τζωρτζίνα Λιώση, η οποία είχε συγκλονίσει με την εξομολόγησή της το περασμένο καλοκαίρι...

Τον περασμένο μήνα, μέσα από αναρτήσεις στα social media, είχε γίνει γνωστό ότι η Τζωρτζίνα Λιώση και ο Ντένης Μακρής παντρεύτηκαν... Οι δυο τους είχαν γνωριστεί κατά τη διάρκεια της σειράς «Ταμάμ», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 την περίοδο 2014-2017.


Ωστόσο η ηθοποιός διέψευσε ότι παντρεύτηκαν. «Ήταν μια επιλογή να κάνουμε μια γιορτή για εμάς και τους αγαπημένους μας. Δεν ήταν αυτό που μάλλον ορίζεται από τους περισσότερους ως γάμος. Δεν έχουμε κάνει ούτε πολιτικό, ούτε θρησκευτικό γάμο... Ο νόμος μας θέλει ανύπαντρους...», είπε χαρακτηριστικά.