Breaking News

Το τελευταίο «αντίο» στον Αίαντα Μανθόπουλο (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κηδεία του Αίαντα Μανθόπουλου πραγματοποιήθηκε στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου,  στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στο Κοιμητήριο Παιανίας.

Ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη (17/10) σε  ηλικία 61 ετών, μετά από εγκεφαλικό που υπέστη. Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Αττικόν» ανέφερε:

«Σήμερα 17/10/2023 και ώρα 10 π.μ. κατέληξε μετά από πολυήμερη νοσηλεία, ο Αίας-Γεώργιος Μανθόπουλος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αττικόν. Η οικογένειά του αποφάσισε τη δωρεά των οργάνων του».

Στην κηδεία παρευρέθηκαν η πρώην σύζυγός του, Στέλλα Τσιάτσιου, τα τρία παιδιά του και η σύντροφός του Ελισάβετ Σταμοπούλου.

Φίλοι και συνεργάτες μίλησαν για τον ηθοποιό που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Η σύντροφός του Ελισάβετ Σταμοπούλου δήλωσε συγκινημένη: «Είναι μεγάλη απώλεια, ξέρω ότι δε θα ξαναγυρίσει πίσω... Ήταν ξαφνικό, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας».

Να σημειωθεί ότι ο Αίας Μανθόπουλος ήταν ξάδερφος του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη, ενώ είχε θεία την αείμνηστη Ειρήνη Παππά. Τα τελευταία χρόνια, ο ηθοποιός είχε αποσυρθεί από την υποκριτική και ασχολούνταν με τον τουρισμό στη Ρουμανία, όπου διατηρούσε ξενοδοχειακή μονάδα.

Ο Μανούσος Μανουσάκης δήλωσε: «Ο Αίαντας έφυγε. Του ευχόμαστε να είναι εκεί που η ψυχή του θα είναι σε ευφορία... Είχα επικοινωνήσει μαζί του πριν κανά δυο μήνες, τι σημασία έχουν αυτά τώρα;».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις της Ελισάβετ Σταμοπούλου που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα.