Breaking News

Το Μυστικό της Πεταλούδας: Επεισόδια 82 - 83, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιo 82: Ο Χριστόφορος καταλαβαίνει ότι η Ειρήνη με το Φίλιππο του κρύβουν κάτι κι επιμένει να του πουν τι συμβαίνει. Εκείνοι του λένε ότι δε μπορούν να βρουν πουθενά το Μάρκο και πως τον ψάχνει η αστυνομία. Ο Χριστόφορος προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη κι εξαφανίστηκε έτσι ξαφνικά ο Μάρκος. Μιλάει με την Κρίστια, που του λέει για τις υποψίες της πως ο Γρηγόρης, που παριστάνει ότι είναι ο αδερφός του, ο Παύλος, μπορεί να του έκανε κακό.

Η Έλενα ακούει άναυδη πως η Ειρήνη δεν είναι κόρη του Χριστόφορου. Όταν η Λουκία της λέει πως θέλουν να δώσει δείγμα για τεστ DNA για να δουν, αν η Ειρήνη είναι κόρη του Νικήτα Αβράμη, η Έλενα παθαίνει παροξυσμό και σίγουρη πως η Ειρήνη είναι ανιψιά της, πάει και το λέει στο Θέμη, παρ΄ όλο που η Λουκία της ζήτησε να μην το πει σε κανέναν μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Ο Θέμης άναυδος απ΄ αυτό που ακούει απ΄ την Έλενα, συνειδητοποιεί ότι δεν ήξερε καθόλου την Εύα και το λέει στη Λουίζα.

Ο Άρης λέει στη Χριστίνα πως ξέρει ότι η Εύα σκότωσε το Νικήτα, αλλά, υποσχέθηκε στη Λουίζα ότι δε θα πει τίποτα σε κανέναν και ρωτάει τη Χριστίνα τι σκοπεύει να κάνει γι΄ αυτό. Ο Στέφανος πάει στο Γρηγόρη να τσεκάρει την καταγγελία της Κρίστιας, ότι δηλαδή μπορεί αυτός να έκανε κακό στο Μάρκο, αλλά, ο Γρηγόρης το παίζει ανήξερος. Ο Στέφανος φεύγει, μη μπορώντας να φανταστεί πως ο Γρηγόρης κρατάει τη Χλόη ναρκωμένη στο υπόγειο του σπιτιού...

Σημείωση: Μόνο περιλήψεις, το OPEN δεν ανεβάζει τα βίντεο για τα επεισόδια της σειράς.

Επεισόδιo 83: Ο Χριστόφορος πάει στον Γρηγόρη και τον απειλεί να του πει πού έχει το Μάρκο. Απ΄ την αντίδραση του Γρηγόρη, καταλαβαίνει ότι δεν έχει ιδέα πού βρίσκεται ο Μάρκος και δεν του έχει κάνει τίποτα. Όταν ο Χριστόφορος φεύγει, ο Γρηγόρης κατεβαίνει στο υπόγειο όπου έχει κλεισμένη τη Χλόη, που είναι τρομαγμένη. Απ΄ αυτά που της λέει ο Γρηγόρης, η Χλόη είναι πια βέβαιη ότι είναι ο Γρηγόρης κι όχι ο Παύλος κι ότι είναι φυλακισμένη εκεί. Η Ειρήνη πάει στο μαγαζί της Σοφίας και της λέει ότι δεν έχουν ακόμα νέα για το Μάρκο. Ενώ μιλάνε, εμφανίζεται η Έλενα, που είναι όλο χαρά που βλέπει εκεί την Ειρήνη και της φέρεται πολύ γλυκά και τρυφερά, πράγμα που εξαγριώνει τη Σοφία.

Η Κρίστια τηλεφωνεί στην Ειρήνη και της λέει ότι ο Χριστόφορος τη ρώτησε πού μένει ο Γρηγόρης. Η Ειρήνη ανήσυχη ότι μπορεί να συνέβη κάτι στον Χριστόφορο, φεύγει αλαφιασμένη απ΄ το μαγαζί της Σοφίας. Ο Άλκης λέει στο Στέφανο να πάνε την επομένη να ψάξουν στο σπίτι του Μάρκου μήπως βρουν κάποιο στοιχείο που να τους βοηθήσει στην αναζήτηση του. Ο Φίλιππος λέει στον Άρη να βρει τη Μαρήλια και να προσπαθήσει να μάθει, αν ξέρει κάτι για τον Άλκη και τον Χρυσοχόου και ποιο είναι το σχέδιο του Χρυσοχόου. Ο Άρης, πράγματι, πάει στη Μαρήλια, που του δείχνει το εισιτήριο του Άλκη για το Λίβανο, που του έδωσε ο Χρυσοχόου...

Για την αρχική σελίδα "Το Μυστικό της Πεταλούδας" πατήστε ΕΔΩ