Breaking News

Τα «Φιλαράκια» για Matthew Perry: «Είμαστε οικογένεια» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι συμπρωταγωνιστές του Matthew Perry στη σειρά «Τα Φιλαράκια» προχώρησαν στην πρώτη κοινή δήλωσή τους, μετά τον ξαφνικό θάνατο του ηθοποιού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.

Το πρώτο επεισόδιο της αγαπημένης αμερικανικής σειράς «Friends - Τα Φιλαράκια» προβλήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 1994 από το NBC. Η σειρά έριξε τίτλους τέλους 10 χρόνια μετά, στις 6 Μαΐου 2004.

Στη σειρά πρωταγωνίστησαν οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer.

Οι συμπρωταγωνιστές του Matthew Perry προχώρησαν σε κοινή δήλωση στο περιοδικό People, η οποία αναφέρει: «Είμαστε όλοι τόσο συντετριμμένοι από την απώλεια του Matthew. Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την ανεξιχνίαστη απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσοι τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο».