Breaking News

Τα δάκρυα της Βάσιας Παναγοπούλου: «Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν ένα πρόσωπο μυθικό για μένα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τη Μαίρη Χρονοπούλου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών. 

Για την απώλειά της μίλησαν με συγκίνηση στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ο Στέφανος Κορκολής και ο Χάρης Παπαδόπουλος

Επίσης, μίλησε και η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία ξέσπασε σε δάκρυα κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με τον Κώστα Τσουρό. 

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Είχαμε ανεβάσει στο Θέατρο Αλίκη μία υπέροχη παράσταση που είχε σκηνοθετήσει ο Μίνως Βολανάκης. Είχε τον τίτλο "Χειροκροτήματα" και ήταν βασισμένη στη γνωστή ταινία "All about Eve"... Ήμουν πολύ τυχερή που συναντήθηκα με τη Μαίρη Χρονοπούλου. Ήταν ένα πρόσωπο μυθικό για μένα. Ήταν ένας άνθρωπος δοτικός. Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά σε αυτή τη ζωή, ότι τη λάτρεψε το σινεμά, τη λάτρεψε και ο αγαπημένος μας Γιάννης Δαλιανίδης. Συζητούσαμε πολύ για τον Γιάννη Δαλιανίδη και το σινεμά, την εποχή που εκείνη μεσουρανούσε».

Και πρόσθεσε: «Ήταν μία γυναίκα πραγματικά του γλεντιού. Θυμάμαι ότι είχαμε μία παράσταση πολύ δύσκολη και μετά μου έλεγε "Έλα, πάμε να βγούμε έξω, πού θα θα πάμε;". Ήταν πολύ έξω καρδιά η Μαιρούλα μας, ήταν ένας άνθρωπος πολύ χορτασμένος...».

Μετά από ένα απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή, η Βάσια Παναγοπούλου ξέσπασε σε δάκρυα, ενώ εξομολογήθηκε: «Μου έλεγε να μην εφησυχάζομαι ποτέ. Ότι είναι μία σκληρή δουλειά, που κανείς δεν αναγνωρίζει τίποτα σε κανέναν....».

Δείτε το βίντεο του Mega.