Breaking News

Σε κρίσιμη κατάσταση η Μαίρη Χρονοπούλου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία νοσηλεύεται από χθες (2/10) στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του φίλου και συνεργάτη της Γιάννη Αρμουτίδη στην εφημερίδα Espresso, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (1/10) η Μαίρη Χρονοπούλου γλίστρησε από τα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της στην Παιανία, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι και μένοντας πεσμένη αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες. Κατά την πτώση της χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, στην άκρη του τραπεζιού και σωριάστηκε λιπόθυμη στο πάτωμα.

Λίγες ώρες αργότερα η βοηθός της επέστρεψε στο σπίτι, τη βρήκε σωριασμένη στο πάτωμα και κάλεσε για βοήθεια τους οικείους του στενού φιλικού της περιβάλλοντος. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό».

Οδηγήθηκε αμέσως για απεικονιστικές εξετάσεις, όπου και διαγνώστηκε βαριά εγκεφαλική κάκωση λόγω πτώσης και εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου και παραμένει έως τώρα. Το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και εξέχοντες ιατροί παρακολουθούν ενδελεχώς τη σοβαρή κατάσταση της υγείας της, η οποία χαρακτηρίστηκε εξαιρετικά βαριά.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Πρωινού, όπου μίλησε και ο Μάκης Δελαπόρτας.