Breaking News

Σαμπρίνα: «Στεναχωρήθηκα για όσα γράφτηκαν, δε θα επιτρέψω ξανά σε κανέναν να κάνει επίθεση στο παιδί μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σαμπρίνα μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για την περιπέτεια που πέρασαν πρόσφατα ο πρώην σύζυγός της Παναγιώτης Λιαδέλης και ο γιος τους.

Τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (16/10), δύο άτομα πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό έξω από κέντρο διασκέδασης στον Βόλο, που είναι ιδιοκτησίας του πρώην μπασκετμπολίστα. Δύο θαμώνες τους ακολούθησαν και τους τραυμάτισαν. Στην αστυνομία οδηγήθηκαν όλοι όσοι ήταν παρόντες στο επεισόδιο, ανάμεσά τους ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο γιος του ως υπεύθυνοι του μαγαζιού.

Χθες (19/10), ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο 19χρονος γιος του αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζονται μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Την Παρασκευή (20/10), ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στο Πρωινό ότι η Σαμπρίνα ταξιδεύει στον Βόλο προκειμένου να συναντήσει τον πρώην σύζυγό της και τον γιο τους. Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε χθες στην κάμερα της εκπομπής:

«Είναι και οι δύο πάρα πολύ καλά. Είμαι χαρούμενη για το αίσιο τέλος, για το δίκαιο τέλος. Νιώθω ανακούφιση. Ο γιος μου δεν μου είχε πει τι συνέβη γιατί δεν ήθελε να με στεναχωρήσει. Δεν περίμενε και ο ίδιος ότι θα έμεναν στο κρατητήριο γιατί δεν έκανε απολύτως τίποτα. Στεναχωρήθηκε για όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν.

Εγώ στεναχωρήθηκα για όσα γράφτηκαν στα social media, με πείραξε που ο καθένας γράφει το "μακρύ του και το κοντό του". Κάθε μητέρα μπορεί να με καταλάβει, είναι άσχημο να συνδέεται το όνομα ενός νέου παιδιού με όλα αυτά, χωρίς να έχει κάνει απολύτως τίποτα. Θύμωσα πάρα πολύ. Ως μητέρα δε θα επιτρέψω ξανά σε κανέναν να κάνει επίθεση στο παιδί μου, είτε μέσω social media είτε μέσω παραπλανητικών τίτλων σε δημοσιεύματα. Ας σχολιάσουν εμένα, όχι ένα νέο παιδί σαν τον γιο μου...».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.