Breaking News

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θέλω να βοηθήσω ουσιαστικά, οι Ευρωεκλογές είναι κάτι που με αφορά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό του «The 2Night Show» φιλοξενήθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Η γνωστή ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα» της Αγκάθα Κρίστι, δήλωσε πως αγαπάει το δίκαιο και ας μπαίνει στο «μάτι του κυκλώνα».

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε ότι σκέφτεται να ασχοληθεί με την πολιτική. «Το έχω σκεφτεί, η πολιτική είναι κάτι που με αφορά πάρα πολύ. Έχω ένα θέμα με το... κομματικό κομμάτι της πολιτικής. Μου αρέσει πολύ να βοηθάω, να είμαι παρούσα, να ενεργοποιώ και να ενημερώνω τον κόσμο για τα πράγματα που συμβαίνουν, να τους παροτρύνω... Θέλω να βοηθήσω ουσιαστικά. Είχα προτάσεις για να κατέβω στις εκλογές, αλλά ένιωθα ότι δεν ανήκω κάπου. Δεν έχει χρώμα για μένα η αλληλεγγύη, η προσπάθεια και η προσφορά», είπε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Οι Ευρωεκλογές είναι κάτι που με αφορά, γιατί ξέρω ότι κάνεις ουσιαστική δουλειά και την κάνεις στην Ευρώπη και γίνονται τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν. Πολλές φορές σου κάνουν μία πρόταση, γιατί είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει κάποια πράγματα και θεωρούν ότι αυτό θα φέρει ψήφους. Εμένα αυτό δεν με αφορά...».

Μεταξύ άλλων, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε και για την οικογένειά της. Να σημειωθεί ότι από το 2015 είναι παντρεμένη με τον Φώτη Μπενάρντο. Το ζευγάρι έχει δύο κόρες, τη Λυδία και την Ηλέκτρα.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.