Breaking News

Πέτρος Λαγούτης για Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: «Αποφασίσαμε να μην κρύβουμε άλλο τη σχέση μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Λαγούτης στην κάμερα του «Mega Καλημέρα».

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος συμμετέχει στους «Παγιδευμένους», διατηρεί τον τελευταίο χρόνο σχέση με την πρωταγωνίστρια της σειράς, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

«Αποφασίσαμε να μην κρύβουμε άλλο τη σχέση μας με τη Μάρθα, γιατί μετά έρχονται και τα "χειρότερα", σε κυνηγούν οι παπαράτσι. Εγώ ως πιο έμπειρος σκέφτηκα ότι... όσο πιο γρήγορα αποκαλύψουμε τη σχέση μας με τη Μάρθα, τόσο πιο γρήγορα θα τελειώνουμε», είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης είχαν χωρίσει, μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας, έχοντας αποκτήσει δύο γιους.

«Έχουμε χωρίσει εδώ και δεκατρία χρόνια με τη Μυρτώ. Έχουμε δυο πολύ μεγάλα παιδιά που είναι άντρες. Τα παιδιά μας έχουν εμπιστοσύνη. Οπότε υπήρχε στη ζωή μας ένας σημαντικός σύντροφος, τους το λέγαμε. Δεν είναι πιο δύσκολη η ανακοίνωση ενός χωρισμού με σύντροφο από την ανακοίνωση χωρισμού των γονιών, γιατί τα παιδιά είναι μισά μαμά - μισά μπαμπάς», είπε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Παρόλο που είμαι μηχανόβιος θα είχα πρόβλημα οι γιοι μου να καβαλήσουν μηχανή, προτιμώ το αμάξι. Ο μεγάλος μου γιος είναι ο Δημήτρης, είναι 21 ετών και είναι στο δεύτερο έτος του Εθνικού Θεάτρου... Ο μικρός γιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Λέγαμε στους γιους μας από τότε που ήταν μικροί, να βρουν αυτό που θα τους αρέσει».

Στο τέλος, επισήμανε: «Η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη για τα παιδιά δεν μου έκανε εντύπωση, τη δήλωση του Αχιλλέα Μπέου πρέπει να συζητάμε. Η δήλωση του Μπέου δείχνει κάτι για την κοινωνία μας και πρέπει να μας προβληματίσει».

Δείτε το βίντεο του Mega.