Breaking News

Π. Τρικαλιώτη για την κόρη της: «Συνειδητοποιώ ότι περνάνε δύο μέρες και δεν με έχει δει - Με ρώτησε... μαμά θα είσαι χαρούμενη;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής Happy Day την Πέγκυ Τρικαλιώτη, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας».

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη μίλησε για τη σειρά του Alpha, ενώ εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου έψαχνα έναν τρόπο να καταλάβω τον λόγο που έχω έρθει εδώ, ποιος είναι ο στόχος μου, προς τα πού θέλω να πάω και γιατί βάζω συνέχεια εμπόδια στον ίδιο μου τον εαυτό. Γιατί ο καθένας μας έχει να αντιμετωπίσει τους δικούς του δαίμονες και τα δικά του εμπόδια, τα οποία επανέρχονται εμμονικά...».

Και πρόσθεσε: «Αυτό προσπαθούσα πάντα να το διαχειριστώ κι έχω κάνει πολλά πράγματα... ψυχοθεραπείες, ψυχαναλύσεις, ντιβάνια... Και τώρα αυτό που κάνω δεν έχει κάποιο όνομα συγκεκριμένο... Πρόκειται για έναν άλλο τρόπο να δεις το γιατί είσαι εδώ, να κατανοήσεις το μυαλό σου και την ψυχή σου... Το σώμα και το εγώ μας είναι ένα εργαλείο, το οποίο μπορεί να βελτιωθεί... Μπαίνεις μέσα και σκάβεις...».

Στο τέλος της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στην κόρη της, Φραντζέσκα, που γεννήθηκε το 2012.

«Η κόρη μου δεν με βλέπει. Συνειδητοποιώ ότι περνάνε δύο ημέρες και δεν με έχει δει, γιατί εγώ ξυπνάω στις 6 το πρωί και γυρίζω στο σπίτι μετά τα μεσάνυχτα. Όταν μου έγινε η πρόταση για τη σειρά, της εξήγησα ότι "Αυτό θα με πάρει πάρα πολλές ώρες από σένα, θα υπάρχουν μέρες που μπορεί να μη βλεπόμαστε". Και με ρώτησε αυτό το πολύ ώριμο... "Εσύ θα είσαι χαρούμενη, μαμά;" Της απάντησα "Πολύ" και μου είπε "Να το κάνεις"...», τόνισε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.